Μετά από 24 ώρες νοσηλείας στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, ένα κοριτσάκι μόλις 1,5 έτους επέστρεψε στο σπίτι του, βάζοντας τέλος στην αγωνία της οικογένειάς του, έπειτα από περιστατικό που προκάλεσε έντονη ανησυχία.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γιαγιά του παιδιού, στο σπίτι της οποίας σημειώθηκε το συμβάν, υπήρξε φόβος ότι το παιδί είχε καταναλώσει πετρέλαιο. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς.
«Το παιδί δεν ήπιε πετρέλαιο, απλώς κρατούσε το μπουκάλι και φοβηθήκαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε, το πετρέλαιο βρισκόταν σε μπουκάλι από μουστάρδα, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί νωρίτερα για το άναμμα φωτιάς στην αυλή του σπιτιού, ενόψει πασχαλινού ψησίματος.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το μπουκάλι παρέμεινε στον χώρο και αργότερα το παιδί το πήρε στα χέρια του, γεγονός που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της οικογένειας.
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και παρέμεινε υπό παρακολούθηση για προληπτικούς λόγους.
Οι γιατροί δεν εντόπισαν ίχνη κατανάλωσης πετρελαίου, ωστόσο έκριναν απαραίτητη την παραμονή του παιδιού για 24 ώρες, προκειμένου να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο επιπλοκών.
Το παιδί είναι πλέον καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο σπίτι του, με την οικογένεια να ανακουφίζεται μετά την περιπέτεια.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


