Η άμεση κινητοποίηση του Δήμου απέτρεψε τα χειρότερα, όμως η απορία για το κίνητρο των δραστών παραμένει
Ένα απίστευτο και άκρως επικίνδυνο περιστατικό προκάλεσε την οργή και τον προβληματισμό των κατοίκων και των επισκεπτών στην περιοχή της Μουρτερής στην Εύβοια.
Άγνωστοι δράστες προχώρησαν σε μια πράξη που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες.
Έστησαν παγίδα στον δρόμο
Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, οι δράστες πήραν μεγάλες πέτρες από την παραλία και τις έριξαν πάνω στο οδόστρωμα, μετατρέποντας τον δρόμο σε μια πραγματική παγίδα, ειδικά για τους ανυποψίαστους οδηγούς που θα περνούσαν από το σημείο τις νυχτερινές ώρες.
Η κινητοποίηση των συνεργείων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου ήταν ευτυχώς άμεση. Μόλις ενημερώθηκαν, έσπευσαν στο σημείο και καθάρισαν τον δρόμο, αποκαθιστώντας την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και αποτρέποντας τα χειρότερα.
Το «γιατί» που βασανίζει τους πάντες
Το μεγάλο ερώτημα που πλανάται και προκαλεί απορία σε όλους είναι το κίνητρο πίσω από αυτή την ακατανόητη ενέργεια.
Γιατί κάποιος να μπει στον κόπο να κουβαλήσει πέτρες από την ακτή για να τις πετάξει στον δρόμο;
Ήταν μια ασυνείδητη φάρσα; Μια πράξη τυφλού βανδαλισμού ή μια κακόβουλη ενέργεια με σκοπό να προκληθεί ατύχημα;
Κανείς δεν μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση, με την τοπική κοινωνία να καταδικάζει μια πράξη που ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης απερισκεψίας.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

