Με έναν διαβολικό τρόπο κατάφεραν να αδειάσουν σπίτια σε χωριό στην Εύβοια
Όλα έγιναν με σχέδιο και κατάφεραν να αδειάσουν σπίτια σε χωριό της Εύβοιας.
Η νύχτα έπεσε και ο εφιάλτης ξεκίνησε για ένα ολόκληρο χωριό στην Εύβοια. Αυτό που συνέβη δεν ήταν απλώς μια κλοπή.
Είναι μια μέθοδος που εφαρμόζουν σε πολλά χωριά και για αυτό οι κάτοικοι δεν διασκεδάζουν στα πανηγύρια.
Οι κάτοικοι ζουν πλέον με τον φόβο, αναρωτώμενοι αν η δική τους οικία είναι η επόμενη. Πώς κατάφεραν οι δράστες να δράσουν ανενόχλητοι; Η απάντηση είναι εξοργιστική.
Όλα ξεκίνησαν στο χωριό Βέλος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Οι δρόμοι είχαν αδειάσει, οι κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί στο μεγάλο πανηγύρι του χωριού, βυθισμένοι στη γιορτή και το κέφι.
Δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι την ίδια στιγμή, σκιές δρούσαν στα σπίτια που άφησαν πίσω τους. Οι εγκληματικές ομάδες είχαν βρει την τέλεια ευκαιρία, τη «χρυσή δουλειά» που περίμεναν.
Εκμεταλλευόμενοι την απουσία όλων, οι διαρρήκτες «άνοιξαν» όχι ένα, αλλά τέσσερα σπίτια!
Όταν οι άτυχοι ιδιοκτήτες γύρισαν τα ξημερώματα, η χαρά του πανηγυριού μετατράπηκε σε απόγνωση. Αντίκρισαν τις πόρτες τους παραβιασμένες και το εσωτερικό των σπιτιών τους άνω-κάτω. Συρτάρια ανοιγμένα, ρούχα πεταμένα στο πάτωμα, και το χειρότερο; Χρήματα και χρυσαφικά, οι κόποι μιας ζωής, είχαν κάνει φτερά.
Το περιστατικό στο Βέλος δεν ήταν μεμονωμένο. Αποκαλύπτει τη σκληρή πραγματικότητα. Οργανωμένες συμμορίες έχουν βάλει την Εύβοια στο μάτι και κυριολεκτικά «ρημάζουν» την περιοχή, μετατρέποντας τις γιορτές σε εφιάλτες.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


