Οι ειδήσεις της Εύβοιας

Πρεμιέρα έκαναν σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις με Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία. Οι υποψήφιοι κλήθηκαν να σχολιάσουν το κείμενο του Νίκου Γκάτσου «Στον Σείριο υπάρχουνε παιδιά». Tο θέμα της έκθεσης αφορούσε στις «δεξιότητες και τα εφόδια για το μέλλον».

Τραγικό συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ερέτρια. Στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας ξέσπασε φωτιά και η άτυχη ηλικιωμένη πέθανε από αναθυμιάσεις.

Σύσκεψη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού (ΕΛΓΟ) ΔΗΜΗΤΡΑ πραγματοποιήθηκε παρουσία της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα με κύριο θέμα συζήτησης τον από κοινού σχεδιασμό για την αξιοποίηση του χώρου. Η πρόταση του Δήμου Χαλκιδέων είναι η δημιουργία ενός Δημόσιου Ι.Ε.Κ Ζωϊκής και Φυτικής Παραγωγής, προωθώντας την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την περιοχή.

Σοκ στη Βοιωτία! Αστυνομικοί βρήκαν μία ηλικιωμένη γυναίκα μαχαιρωμένη από ένα κουζινομάχαιρο. Δράστης είναι ο ίδιος της ο γιος. Η τραγική μητέρα δίνει μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο, ενώ ο γιος συνελήφθη.

Σοκ σε σούπερ μάρκετ στη Χαλκίδα με έναν επίδοξο ληστή που πήγε να πάρει χρήματα απειλώντας με μία σύριγγα. Οι υπάλληλοι βρήκαν την ψυχραιμία τους και κάλεσαν την αστυνομία που λίγο αργότερα τον συνέλαβε.

Στην Εύβοια αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους. Τα φαινόμενα δεν αποκλείεται να είναι πρόσκαιρα έντονα, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.