Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε νεκρή

Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε νεκρή

Νέα τραγωδία στην Εύβοια: Μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε νεκρή

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Εύβοιας από μια νέα τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια μητέρα δύο παιδιών, η οποία φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η αιτία της πράξης της παραμένει αδιευκρίνιστη και οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Η γυναίκα διέμενε σε χωριό κοντά στα Ψαχνά, στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Η είδηση του θανάτου της έχει βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία, με τους κατοίκους του χωριού να μην μπορούν να πιστέψουν την τραγική απώλεια.

«Έχουμε τρελαθεί, δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι μία τόσο καλή και νέα κοπέλα δεν είναι πια ανάμεσά μας», δηλώνουν οι κάτοικοι, εκφράζοντας την έντονη θλίψη και αδυναμία τους να αποδεχτούν την τραγική αυτή είδηση.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Εύβοια: Χωριό ντύθηκε στο πένθος για νέο άνθρωπο

Χωριό της Εύβοιας ντύθηκε στο πένθος για συγχωριανό τους

Εύβοια: Ώρες αγωνίας για 31χρονο ύστερα από τροχαίο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

🐗 ΣΟΚ στην Εύβοια: Αγριογούρουνο-γίγας τρύπωσε μέσα σε κοτέτσι!

Πήγαν να ταΐσουν τις κότες και πάγωσαν! Δεν ήταν αλεπού... Μέσα στο κοτέτσι είχε κουρνιάσει ένα τεράστιο αγριογούρουνο. 😱
Στο βίντεο θα δεις την στιγμή που το ανακαλύπτουν και τι έγινε μετά. Η αντίδρασή του θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. 👉 Πάτα play τώρα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ