Που ετοίμασαν νέα πεζοδρόμια στη Χαλκίδα; Πότε ετοιμάζονται διαβάσεις πεζών;

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google


Που ετοίμασαν νέα πεζοδρόμια στη Χαλκίδα; Πότε ετοιμάζονται διαβάσεις πεζών;

Τα πεζοδρόμια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι μιας πόλης όπως είναι η Χαλκίδα. (Διαβάστε στο evianews, όλα τα νέα της Χαλκίδας)

Η έλλειψη πεζοδρομίων μπορεί να είναι η αιτία κάποιου ατυχήματος σε περίπτωση που δεν υπάρχει χώρος για να περπατήσουν οι πεζοί και αρκετές φορές αναγκάζονται να διασχίσουν τους δρόμους.

Για αυτό τον λόγο τα συνεργεία του Δήμου Χαλκιδέων προχώρησαν πρόσφατα στην κατασκευή νέου πεζοδρομίου στη δεξιά πλευρά της κεντρικής οδού Ορέστη Μακρή στη Χαλκίδα.

Επιπλέον, πραγματοποιείται η κατασκευή τσιμεντόδρομου μέσα στον οικισμό, για τη διευκόλυνση της διέλευσης των κατοίκων.

Τέλος, το επόμενο διάστημα, ο Δήμος θα προχωρήσει στην δημιουργία 2 πρότυπων διαβάσεων πεζών στην κεντρική οδό Ορέστη Μακρή, με ενισχυμένη κι έξυπνη προειδοποιητική φωτεινή σήμανση.

Που ετοίμασαν νέα πεζοδρόμια στη Χαλκίδα; Πότε ετοιμάζονται διαβάσεις πεζών;

Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Απίστευτο τροχαίο πριν λίγο στη Χαλκίδα, αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό

ΕΑΒ: Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε – Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 268 προσλήψεις

Εύβοια: Άντρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.