My θέρμανση: Πότε θα γίνει η πληρωμή ύστερα από την αίτηση στην εφαρμογή;

Έως τις 10 Δεκεμβρίου, οι περσινοί δικαιούχοι θα λάβουν υπό μορφή προκαταβολής ποσό επιδόματος ίσο με τα περσινά χρήματα που έλαβαν ως επιδότηση, εάν η αίτηση υποβληθεί έως και την 30η Νοεμβρίου 2021

Έως τις 30 Δεκεμβρίου, οι περσινοί δικαιούχοι θα εξοφληθούν το συνολικό επίδομα που δικαιούνται φέτος, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν υποβάλει τα απαιτούμενα παραστατικά αγοράς.

Έως τις 30 Δεκεμβρίου, θα έχουν λάβει το επίδομα που τους αναλογεί και οι νέοι δικαιούχοι, μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων.

Μέρος του επιδόματος θα δοθεί ως προκαταβολή, μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2021, σε αυτούς που είχαν πάρει επίδομα θέρμανσης πέρυσι.

Είναι έτοιμη η εφαρμογή για να γίνει η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης;

Πέρυσι, η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή των αιτήσεων είχε ανοίξει το Δεκέμβριο 2020.

Φέτος θα είναι διαφορετικά τα πράγματα μιας και άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης και οι αιτήσεις ξεκίνησαν εντός του Νοεμβρίου.

Από την κυβέρνηση με την σειρά της ακούγεται το ενδεχόμενο άμεσης πληρωμής μέρους του επιδόματος για τους 700.000 δικαιούχους που εισέπραξαν και πέρυσι και πίστωση του υπόλοιπου ποσού μόλις υποβληθούν τα παραστατικά αγοράς πετρελαίου.