H Τουρκία βγάζει και το «Τσεσμέ» που θα πάει μέχρι την Σκύρο

Μέχρι και τη Σκύρο θέλουν να πάνε οι Τούρκοι

Μετά την αποστολή του Yunus, η Τουρκία στέλνει το «TSG Cesme».

Το Τσεσμέ θα πλέει μέχρι και την Σκύρο. Πιο συγκεκριμένα θα βρίσκεται μεταξύ Σκύρου – Άη Στράτη και Λέσβου. Με λίγα λόγια, η Τουρκία προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανεβάσει το «θερμόμετρο» στο Αιγαίο.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω, η Άγκυρα κρατά ψηλά την ένταση στο Αιγαίο. Πρώτα ξεκίνησε με την επιθετική ρητορική. Ακολούθησε το μπαράζ υπερπτήσεων και παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου. Και τέλος, επανέρχεται στην τακτική των παράνομων ΝAVTEX για υδρογραφικές έρευνες ακόμη και στο κέντρο του Αιγαίου.

H Τουρκία βγάζει και το «Τσεσμέ» που θα πάει μέχρι την Σκύρο
Ακολούθησε το μπαράζ υπερπτήσεων και παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου.

Μετά τη Navtex που εξέδωσε στις 24 Μαΐου για το ερευνητικό Γιουνούζ, σήμερα εξέδωσε νέα Navtex για το ερευνητικό σκάφος Τσεσμέ, δεσμεύοντας παράνομα περιοχές μεταξύ Σκύρου – Άη Στράτη και Λέσβου.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Παραλία Εύβοιας χωρίς κύμα: Λευκή άμμος και γαλάζια νερά

Η πιο απόκρυφη παραλία που θα βρεις στην Εύβοια!

Βαρύ πένθος στην Εύβοια για αγαπημένο καθηγητή

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ