Πότε θα πληρωθεί το μεταφορικό ισοδύναμο του 2021;

Δείτε πότε προγραμματίζεται η πληρωμή για το μεταφορικό ισοδύναμο το 2022.

Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων χρηματοδότησης για το μεταφορικό ισοδύναμο και αμέσως μετά την λήξη θα πιστωθεί στους δικαιούχους.

Οι αιτήσεις αφορούν τη 2η Φάση 2021 του μέτρου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης είναι η Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022.

Τι είναι το μεταφορικό ισοδύναμο;

Το μεταφορικό ισοδύναμο έχει όλους τους τύπους αμόλυβδης βενζίνης, πετρελαίου κίνησης και πετρελαίου θέρμανσης

Το μέτρο ξεκίνησε την 1η Αυγούστου 2020 στα νησία Αγαθονήσι, Άγιος Ευστράτιος, Αλόννησος, Αμοργός, Ανάφη, Αντίπαρος, Αστυπάλαια, Ίος, Ικαρία, Κάρπαθος, Κάσος, Κέα, Κίμωλος, Κύθηρα, Κύθνος, Λειψοί, Λέρος, Μεγίστη, Μήλος, Νίσυρος, Πάτμος, Σαμοθράκη, Σέριφος, Σίκινος, Σίφνος, Σκιάθος, Σκόπελος, Σκύρος, Σύμη, Τήλος, Αγκίστρι, Αμμουλιανή, Ελαφόνησος, Ιθάκη, Κουφονήσια, Μεγανήσι, Παξοί και Σχοινούσα, Φολέγανδρος, Φούρνοι, Χάλκη και Ψαρά.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλλουν μόνο τα παραστατικά της συγκεκριμένης περιόδου επιλεξιμότητας δαπανών για χρηματοδότηση.

Αυτή η περίοδος είναι από 1-7-2021 έως και 31-12-2021. Δεν πρέπει να υποβληθούν παραστατικά της 1ης Φάσης Χρηματοδότης που είναι από 1η Γενάρη 2021 μέχρι τέλος Ιουνίου του ίδιου έτους.