Maestro: Τι θα γίνει στα επεισόδια;

maestro spoiler, maestro epeisodia, mega web tv maestro, megatv maestro, maestro mega, mega, mega tv, mega tv maestro, maestro επεισοδιο 1, maestro ηθοποιοι,maestro παπακαλιατησ, maestro πρεμιερα, maestro επεισοδια, μαεστρο, maestro papakaliatis

H πολυαναμενόμενη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30, στο MEGA με πολλούς Ευβοιώτες να δηλώνουν φανατικοί.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με το maestro, επέστρεψε στη μικρή οθόνη μετά από 12 χρόνια απουσίας, για να “ταράξει” και πάλι τα τηλεοπτικά νερά.

Πότε θα δούμε το επόμενο επεισόδιο

Όπως μαρτυρά το νέο trailer, το τρίτο επεισόδιο του Maestro δεν θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, καθώς είναι παραμονή της 28ης Οκτωβρίου.

Έτσι, λοιπόν, το νέο επεισόδιο του Maestro έρχεται την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 22:40.

Το Maestro στο Mega είναι ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Στα εννιά επεισόδια του Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει μια αφήγηση αριστοτεχνική. Μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών που ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Maestro: Τι γίνεται στα επεισόδια

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Maestro: Όλοι οι ηθοποιοί της νέας σειράς του MEGA

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδύεται τον Ορέστη, ενώ η Κλέλια Ανδριολάτου την πέτρα του σκανδάλου.. Η Μαρία Καβογιάννη είναι μια δασκάλα στο σχολείο, με πονεμένο κι έντονο παρελθόν. Την μεγάλη φωνή του νησιού, υποδύεται η Χάρις Αλεξίου.