Maestro επόμενα επεισόδια: Τι θα γίνει;

maestro mega, mega, mega tv, mega tv maestro, maestro επεισοδιο 1, maestro ηθοποιοι,maestro παπακαλιατησ, maestro πρεμιερα, maestro επεισοδια, μαεστρο, maestro papakaliatis
Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του maestro;

Όλα τα επεισόδια του Maestro. Ο πρώτος κύκλος του «Maestro» ολοκληρώνεται στο Mega και βάζει πλώρη για το Netflix.

H πολυαναμενόμενη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30, στο MEGA.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης με το maestro, επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από 12 χρόνια απουσίας, για να “ταράξει” και πάλι τα τηλεοπτικά νερά.

Ποιος Ευβοιώτης ηθοποιός είναι στο maestro;

Στο maestro παίζει και Ευβοιώτης ηθοποιός. Πρόκειται για τον Γιώργο Μπένο. Ο Γιώργος Μπένος αποφοίτησε από την δραματική σχολή Εθνικού Θεάτρου το 2017. Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Χαλκίδα. Ο Γιώργος Μπένος ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών, παρόλα αυτά έχει ήδη στο ενεργητικό του μερικές εξαιρετικά επιτυχημένες δουλειές τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση, ενώ έχει λάβει θετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς. Στην φωτογραφία τον βλέπουμε παρέα με τον Ορέστη Χαλκιά.

maestro υπόθεση

Το Maestro στο Mega είναι ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Στα εννιά επεισόδια του Maestro, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει μια αφήγηση αριστοτεχνική. Μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών που ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Maestro: Τι γίνεται στα επεισόδια

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Maestro: Όλοι οι ηθοποιοί της νέας σειράς του MEGA

Πρωταγωνιστούν οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υποδύεται τον Ορέστη, ενώ η Κλέλια Ανδριολάτου την πέτρα του σκανδάλου.. Η Μαρία Καβογιάννη είναι μια δασκάλα στο σχολείο, με πονεμένο κι έντονο παρελθόν. Την μεγάλη φωνή του νησιού, υποδύεται η Χάρις Αλεξίου.

Maestro Mega Επεισόδιο 6

Maestro Mega Επεισόδιο 1

Ο Ορέστης είναι μουσικός και φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού…

Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις…

Maestro Mega Επεισόδιο 2

Ο Ορέστης διαπιστώνει πως η ζωή των κατοίκων του νησιού δεν είναι όπως δείχνει. Αποκτά προσωπική σχέση μαζί τους και ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά για τον καθένα…

Παίρνει θέση απέναντι στην ωμή βία που δέχεται η Μαρία και ο Σπύρος από τον Χαράλαμπο. Τα αισθήματα του Ορέστη για την Κλέλια δυναμώνουν, όμως δεν αφήνει τον εαυτό του να ενδώσει, καθώς γνωρίζει ότι δεν πρέπει να μπλέξει…

Maestro Mega Επεισόδιο 3

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη…

Maestro Mega Επεισόδιο 4

Η ενδοοικογενειακή βία που υφίσταται η Μαρία από τον Χαράλαμπο θα πυροδοτήσει νέες εξελίξεις στο νησί.

Maestro Mega Επεισόδιο 5

Ο Φάνης συνεχίζει τις παράνομες δραστηριότητες με τον Χαράλαμπο. Μαθαίνει για τη σχέση του Ορέστη με την Κλέλια και τον καλεί στο σπίτι με σκοπό να βρει την αλήθεια.

Maestro Mega Επεισόδιο 6

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας στο νησί, καθώς και η σχέση της με τον Ορέστη, γίνεται γρήγορα γνωστή στους κατοίκους.

Maestro Mega Επεισόδιο 7: «Ένας απαίδευτος… βουλιάζει»

Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση. Η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Maestro Mega Επεισόδιο 8: Ξετυλίγεται το παζλ της δολοφονίας

Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και όπως φαίνεται στο trailer, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε για ακόμη μια φορά συγκλονιστικές ερμηνείες, ενώ νέα κομμάτια θα μπουν στο “παζλ” της αποκάλυψης της δολοφονίας του Χαράλαμπου.

Maestro Mega Επεισόδιο 9

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καταιγιστικές εξελίξεις για τους χαρακτήρες της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που, εδώ και καιρό, έχει μαγέψει το κοινό. Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του, ενώ η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.