Lucifer season 6: Πότε βγαίνει;

Η 5η σεζόν θα γίνει διαθέσιμη από το Netflix εντός του Αυγούστου, ενώ έγινε γνωστό ότι η σειρά ανανέωσε για μία ακόμη μία σεζόν με τη δημοφιλή υπηρεσία streaming. Ακούγεται ότι θα είναι και η τελευταία σεζόν της δημοφιλής αυτής σειράς.

Το Lucifer είναι αμερικάνικη αστυνομική κωμική δραματική τηλεοπτική σειρά που αναπτύχθηκε από τον Tom Kapinos και έκανε πρεμιέρα στο Fox στις 25 Ιανουαρίου του 2016.

Η σειρά εστιάζει στον Lucifer Morningstar, τον Διάβολο, που έχει βαρεθεί και είναι δυστυχισμένος ως ο Άρχοντας της Κόλασης, και παραιτείται από το θρόνο του και εγκαταλείπει το βασίλειό του για το Λος Άντζελες. Ο Lucifer έχει ένα κλαμπ στο Λος Άντζελες, που ονομάζεται “Lux”, με τη βοήθεια της δαιμονικής συμμάχου του Mazikeen. Ο Lucifer εμπλέκεται με την Αστυνομία, όταν ξεκινάει να βοηθήσει την Ντετέκτιβ Κλόι Ντέκερ σε μια αστυνομική υπόθεση. Γοητεύεται από την Decker, όταν αυτή φαίνεται να είναι απρόσβλητη από τις δυνάμεις του. Η μητέρα του Lucifer αργότερα δραπετεύει από την Κόλαση, και η τιμωρία του Lucifer γι’ αυτήν είναι να μείνει στη Γη, και έτσι η ουράνια οικογένειά του αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις.