Κάνε το look σου να αποπνέει πολυτέλεια, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία

look

Μπορεί να φοράς πολύ ακριβά ρούχα και να φαίνεσαι πρόχειρα ντυμένη ή να φοράς fashion items που σου κόστισαν λιγότερο και να δείχνει το look σου put-together. Γιατί συμβαίνει αυτό; Μα, επειδή o πιο σημαντικός παράγοντας, για να αποπνέει το σύνολό σου πολυτέλεια χωρίς να ξοδέψεις έναν ολόκληρο μισθό είναι το εκλεπτυσμένο στιλ. Κι εμείς σε αυτό το blogpost σου έχουμε συγκεντρώσει τέσσερα tips, για να το πετύχεις!

Timeless Design

Τα κομμάτια με το διαχρονικό σχέδιο έχουν μια ομορφιά που υπερβαίνει κάθε fashion trend. Τέτοια είναι τα tailored σακάκια, τα λευκά πουκάμισα, τα γυναικεία τζιν, τα formal παντελόνια, το μικρό μαύρο φόρεμα και άλλα. Όταν οι γραμμές είναι μίνιμαλ ή όταν τα ρούχα έχουν vintage αισθητική, τότε έχoυν τεσταριστεί στον χρόνο και θα έχεις πάντα μια περιποιημένη εμφάνιση. Φαντάσου πόσο elegant θα είναι ένα σύνολο που αποτελείται από ένα λευκό πουκάμισο διακοσμημένο με κεντητές λεπτομέρειες μαζί το blue jean σου και μπεζ loafers!

Το χρώμα  

Το 2022 το top color trend ήταν το μωβ της λεβάντας, φέτος είναι η απόχρωση magenta. Όσο και αν λατρεύουμε τα ζωηρά χρώματα, οι πιο safe επιλογές για να δείχνεις σοφιστικέ, είναι με κομμάτια σε ουδέτερους και γήινους τόνους. Και ιδιαίτερα η μονοχρωμία! Φόρεσε ένα παντελόνι με πιέτες, ένα πλεκτό ribbed top και από πάνω ένα σακάκι με ζώνη – όλα στο πιο luxe χρώμα απ’ όλα, το μαύρο. To outfit σου ακόμα και αν σου κόστισε λίγα χρήματα, θα δείχνει «ακριβό» χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Η εφαρμογή

Το fit και η κατάσταση του ρούχου πρέπει να είναι άψογα. Δεν διανοείται να φοράει κάποιος ρούχο ασιδέρωτο, που να έχει τρύπες ή να μην είναι απόλυτα καθαρό και να έχει άψογο στιλ. Ακόμα, πρέπει να ταιριάζει και να κολακεύει τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας. Οι φούστες να αναδεικνύουν τις γραμμές, οι μπλούζες να κρύβουν τις ατέλειες, τα φορέματα και τα παντελόνια να φαίνονται σαν να είναι sur measure.    

Τα αξεσουάρ

Θα έχεις ακούσει ότι ένα σύνολο μπορεί να γίνει level up εύκολα με την κατάλληλη επιλογή των αξεσουάρ. Αν διαλέξεις να φορέσεις ένα κόσμημα, μπορεί να είναι statement, εάν επιθυμείς περισσότερα καλύτερο είναι να είναι λεπτά και διακριτικά, αφού το κλειδί εδώ είναι η ισορροπία. Επίλεξε κοσμήματα που κολακεύουν τον τόνο της επιδερμίδας σου, φουλάρια που αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών σου και όμορφα παπούτσια και τσάντες που θα ταιριάζουν με τα υπόλοιπα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου.

Κάνε επιστροφή στην κομψότητα με low budget ακολουθώντας τα παραπάνω tips!