Αυστηρό lockdown για μία εβδομάδα στην Βοιωτία

Ένα παγκάκι είναι ένα μακρύ κάθισμα στο οποίο μπορούν να κάθονται ταυτόχρονα πολλοί άνθρωποι. Τα παγκάκια είναι συνήθως κατασκευασμένα από ξύλο
Ένα παγκάκι είναι ένα μακρύ κάθισμα στο οποίο μπορούν να κάθονται ταυτόχρονα πολλοί άνθρωποι. Τα παγκάκια είναι συνήθως κατασκευασμένα από ξύλο.

Σε αυστηρό lockdown μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2021 τίθεται περιοχή στην γειτονιά μας

Ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα στην Βοιωτία θα είναι αποκλεισμένη για μία εβδομάδα μιας και τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην περιοχή είναι υψηλά.

Η απόφαση ελήφθη λαμβάνοντας υπόψιν τα αποτελέσματα των μαζικών τεστ και των δεδομένων της ιχνηλάτησης και τη ραγδαία αύξηση στους επιδημιολογικούς δείκτες των τελευταίων επτά ημερών.

Τι σημαίνει αυστηρό lockdown στην Βοιωτία;

1) Απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας.

2)Από τις 18:00 έως τις 05:00 απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, εξαιρουμένων των εργαζομένων και οι οποίοι θα μπορούν μόνο να μετακινούνται από την οικία τους προς την εργασία τους και αντιστρόφως με αποκλειστική άδεια του εργοδότη τους.

3)Αναστολή πραγματοποίησης θρησκευτικών τελετών.

4)Αναστολή λειτουργίας καταστημάτων (λιανεμπορίου κ.λπ.).

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο evianews.com