Λίμνη: Στεναχωρήθηκαν όταν είδαν αυτή την πρωινή εικόνα


Στεναχωρήθηκαν όταν κατάλαβαν τι συνέβη το πρωί στην Λίμνη

Και δεν είναι μόνο θέμα της Λίμνης αλλά και άλλων περιοχών του Δήμου. Είναι από τις περιπτώσεις που απασχολούν πολλές περιοχές της χώρας.

Το βράδυ δεν φαίνεται και τόσο πολύ το πρόβλημα, αλλά όμως μόλις ξημερώσει φαίνεται η ζημιά που καλείται να πληρώσει ο Δήμος και οι δημότες του. Είναι εικόνες που στεναχωρούν τους πολίτες και της Λίμνης, όταν βλέπουν να καταστρέφεται τόσο άδικα η δημόσια περιουσία.

Μια ανάλογη περίπτωση είχαμε και στην Κύμη όταν κάθε βράδυ, άγνωστος έκαιγε τους κάδους απορριμμάτων με την πυροσβεστική να τρέχει να σβήσει τις φλόγες. Για έναν μήνα είχε κρατήσει αυτή η υπόθεση.

Χρόνιο πρόβλημα είναι η καταστροφή σε κάδους απορριμμάτων. Πιο συγκεκριμένα φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στο κέντρο της Λίμνης έβαλαν άγνωστοι με την πυροσβεστική να βρίσκεται στο σημείο και να προσπαθεί να σβήσει τις φλόγες.

Στεναχωρήθηκαν όταν κατάλαβαν τι συνέβη το πρωί στην Λίμνη

Και δυστυχώς αυτό το φαινόμενο δεν παρατηρείται μόνο στην Λίμνη αλλά και σε άλλα χωριά τόσο του δήμου αλλά και της χώρας μας με τους υπεύθυνους να τονίζουν πως αν συνεχιστεί η κατάσταση δεν θα υπάρχουν κάδοι ούτε για δείγμα.

Στεναχωρήθηκαν όταν κατάλαβαν τι συνέβη το πρωί στην Λίμνη