Εύβοια: Οι κούκλες στην Λίμνη που έκαναν βόλτα κοντά στα λεωφορεία!

Είναι από τις φωτογραφίες που πραγματικά εντυπωσιάζουν στην Λίμνη στην Εύβοια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κούκλες στην Εύβοια. Είχαμε ξαναδεί και στην Κάρυστο που έκαναν βόλτα στην παραλία. Κούκλες αυτή την φορά είδαμε στην όμορφη Λίμνη Ευβοίας. Είναι μια πανέμορφη κωμόπολη μέσα στο πράσινο.

Λίμνη Ευβοίας: Μια υπέροχη κωμόπολη με ταβέρνες, αξιοθέατα, παραλίες, ωραίο φαγητό και ξενοδοχεία

Ο χάρτης για την Λίμνη Ευβοίας είναι εύκολος και πολύ απλά μπαίνετε στο αυτοκίνητο σας και από τη Χαλκίδα θα είστε στην περιοχή σε μιάμιση ώρα. Η απόσταση από την Αθήνα, είναι μία ώρα παραπάνω. Η Λίμνη έχει πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και παραλίες για να κάνετε το μπάνιο σας και να περνάτε υπέροχα. Έχει καταπληκτικό φαγητό αλλά και ωραία φύση για να απολαύσετε τις βόλτες σας στα σοκάκια της περιοχής.

Οι κούκλες στην Λίμνη Ευβοίας

Ο καιρός στην Λίμνη Ευβοίας ήταν υπέροχος και έτσι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την βόλτα τους. Δεν πίστευαν σε αυτή την ομορφιά που έβλεπαν. Ξαφνικά ομόρφυνε η Λίμνη της Εύβοιας και γέμισε από ωραίες παρουσίες. Πλάσματα που μας κάνουν να τα θαυμάζουμε και να δοξάζουμε την φύση που τα δημιούργησε.

Από τις ιστορίες που πραγματικά λατρεύετε να βλέπετε και να ακούτε. Και όταν αυτές οι ιστορίες συνοδεύονται από υπέροχες φωτογραφίες, δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο. Η υπέροχη αυτή φωτογραφία είναι από την όμορφη κωμόπολη στην Βόρεια Εύβοια. Και βέβαια όταν υπάρχουν και φωτογραφίες είναι ακόμα πιο φανταστικές. Μια εικόνα που οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων λαχταρούν και θα ήθελαν να την ζήσουν από κοντά.

Λίμνη Ευβοίας: Δείτε την φωτογραφία

Λίμνη Ευβοίας: Ωραία φαγητό, φιλόξενοι άνθρωποι, αξιοθέατα, ταβένες, ουζερί και υπέροχες κούκλες να κάνουν βόλτα στην αγαπημένη κωμόπολη. (πηγή φωτογραφίας: facebook/eleni alexandridi)

Εύβοια νέα σήμερα

Ποιοι οικοπεδούχοι στην Εύβοια θα πληρώσουν πρόστιμα;

Τα 2 φουλ παράξενα της Εύβοιας που όλο το internet γελά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι