Πόσο κοστίζει η λαγάνα την Καθαρά Δευτέρα 2021;

Πόσο θα πληρώσουμε φέτος για την λαγάνα;

Όσοι λατρεύουν το ψωμί και το κουλούρι, άλλο τόσο λατρεύουν την λαγάνα. Δεν χορταίνουν να την τρώνε σκέτη. Βέβαια και με συνδυασμό τον χαλβά είναι απίστευτη.

Στα περσινά επίπεδα, ήτοι από 2,20 ευρώ έως και 3 ευρώ ανά τεμάχιο, θα πωλείται και φέτος η λαγάνα, παρά την αύξηση στις πρώτες ύλες έως και 20% ενόψει της Καθαράς Δευτέρας.

Μάλιστα, μπορεί η φετινή συγκυρία να αποτελεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τους αρτοποιούς, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού, όπως απαγόρευση κυκλοφορίας άνω των 2 χλμ, κλείσιμο της εστίασης και «πάγωμα» όλων των αποκριάτικων εκδηλώσεων, ωστόσο και φέτος θα ζυμωθούν και θα ψηθούν πάνω από 450.000 λαγάνες συνολικά.

Μεταξύ άλλων, αρκετοί φούρνοι θα χρησιμοποιήσουν και σήμερα delivery προκειμένου να κάνουν παράδοση της λαγάνας κατ’ οίκον και συμπλήρωσε ότι για αυτούς που θα μεταβούν στα καταστήματα θα τηρούνται όλα τα μέτρα για τον κορονοϊό και θα υπάρχουν αποστάσεις ασφαλείας, εάν σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρηθούν ουρές.