Χαλκίδα: Μέσα στο σπίτι έκρυβε καλά τα μυστικά του!

χαλκιδα, σπιτι, μυστικα

Κανένας δεν τον είχε υποπτευθεί και ούτε είχε καταλάβει ότι κάτι κρύβονταν πίσω από το χαμόγελο του, όταν συναντούσε και έλεγε μία καλησπέρα στους γείτονες του στη Χαλκίδα.

Έμπαινε στο σπίτι και αφού κλείδωνε την πόρτα κρατούσε εκεί τα μυστικά του(!). Εκεί έκρυβε τις αμαρτίες που είχε κάνει στο παρελθόν καθώς και άλλα που αποκαλύφθηκαν λίγο αργότερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν στάλθηκε στις αστυνομικές αρχές ένα σήμα από την Ιντερπόλ. Είχε φτάσει στις αρχές μια αγγελία διεθνών αναζητήσεων.

Εκεί αναφέρονταν η δράση του αλλοδαπού μιας και στην χώρα του είχε κάνει πολλές κλοπές. Μάλιστα είχε καταδικαστεί για πάνω από 7 χρόνια φυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορία ήταν για κλοπές που είχε κάνει, όσο ζούσε εκεί. Τώρα το πως βρέθηκε στην χώρα μας είναι άγνωστο.

Μάλιστα στη Χαλκίδα όπου έμενε δεν είχε κάνει μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω τα παλιά. Ίσα – ίσα που ακολούθησε τα χνάρια της παραβατικότητας που είχε μυηθεί στο παρελθόν.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης 25.05.2023 οι αστυνομικοί κατάφεραν μετά από πολλές έρευνες να βρεθούν έξω από το σπίτι του.

Όταν πέρασαν το κατώφλι κατάλαβαν ότι και κάποιο άλλο μυστικό έκρυβε ο αλλοδαπός εκτός από τις αμαρτίες του στην χώρα του.

Και δεν έπεσαν έξω μιας και μέσα στο σπίτι του βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αλλά και ένα πιστόλι όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

Δίπλα από το όπλο υπήρχαν και 14 φυσίγγια. Ο άντρας συνελήφθη και του αποδόθηκαν και άλλες δύο κατηγορίες. Η μία ήταν για παράβαση περί όπλων και η άλλη για κατοχή ναρκωτικών.