Λίμνη: Οι κούκλες που έκαναν πολλούς να απορήσουν!

Μια καταπληκτική φωτογραφία από την Λίμνη

Όσοι περαστικοί κάθονταν έμειναν με τον στόμα ανοιχτό. Δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν. Ξαφνικά ομόρφυνε ο τόπος και γέμισε από ωραίες υπάρξεις που τράβηξαν όλα τα βλέμματα. Πλάσματα που σε κάνουν να τα θαυμάζεις και να δοξάζεις την φύση που τα δημιούργησε.

Αυτή η ομορφιά είναι πάνω σε ένα σώμα με πυκνά φτερά, τα οποία είναι ελαφριά. Επίσης, το σχήμα του σώματός της μοιάζει με λέμβο. Ο λαιμός τους είναι κοντός. Τα τρία εμπρόσθια δάκτυλα των ποδιών τους είναι συνδεδεμένα με νηκτική μεμβράνη. Τα πόδια λειτουργούν σαν κουπιά, ενώ το τέταρτο δάκτυλο είναι ελεύθερο, προς τα πίσω.

Από τις ιστορίες που πραγματικά λατρεύεις να ακούς και να διαβάζεις. Και βέβαια όταν υπάρχουν και φωτογραφίες είναι ακόμα πιο φανταστικές. Μια εικόνα που οι κάτοικοι των μεγάλων αστικών κέντρων λαχταρούν. Η ζέστη και οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, έκαναν τα παπάκια να βγουν βόλτα στο χωριό και να βρεθούν κοντά στα ΚΤΕΛ της Λίμνης. Δεν πήραν το λεωφορείο για να φύγουν αλλά κάθισαν εκεί και έκαναν την βόλτα τους.

Δείτε φωτογραφίες

Λίμνη κουκλες
Δεν πήραν το λεωφορείο για να φύγουν αλλά κάθισαν εκεί και έκαναν την βόλτα τους. (πηγή φωτογραφίας: facebook/eleni alexandridi)
Λίμνη κουκλες
Δεν πήραν το λεωφορείο για να φύγουν αλλά κάθισαν εκεί και έκαναν την βόλτα τους. (πηγή φωτογραφίας: facebook/eleni alexandridi)

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνει η Βουλή για εκλογές; Πότε διαλύεται

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές;

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Και όμως έριξε χιόνι στα βουνά της Εύβοιας

Ο τυχερός στο Βαθύ Αυλίδας: Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε!

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις