Χαλκίδα: Δείτε τι έκανε μία κούκλα στο τραπέζι [Φωτογραφία]

Μια υπέροχη φωτογραφία από τη Χαλκίδα, με μια εκπληκτική πρωταγωνίστρια.

Με το νάζι της έκανε αυτό που ήθελε και πραγματικά ήταν υπέροχη.

Δεν την ένοιαζε για το τι θα πουν οι γύρω της. Έκανε αυτό που ήθελε η καρδιά της. Και το κατάφερε χωρίς να φοβάται τους ανθρώπους, η κούκλα της φωτογραφίας.

Οι γάτες ζυγίζουν συνήθως μεταξύ 2,5 και 7 κιλών και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος για να μην σπάσει το τραπέζι.

Για όσους δεν ξέρουν, υπάρχουν και κάποιες ράτσες, όπως η γάτα του Μέιν (Maine Coon), μπορούν να ξεπεράσουν τα 11,3 κιλά.

Και δεν είναι οι μόνες αλλά υπάρχουν και άλλα γατάκια που δεν βάζουν φρένο στο φαγητό.Ορισμένες γάτες είναι γνωστό ότι μπορούν να φτάσουν πάνω από 20 κιλά λόγω υπερβολικής κατανάλωσης τροφής ενώ οι στειρωμένες γάτες έχουν προδιάθεση για παχυσαρκία αν ο ιδιοκτήτης τους δεν λάβει τα κατάλληλα μέτρα. Από την άλλη μεριά, έχουν αναφερθεί και πολύ μικρόσωμες γάτες.

Η μεγαλύτερη γάτα που υπήρξε ποτέ είχε βάρος γύρω στα 21,2 κιλά. Η μικρότερη ενήλικη γάτα που καταγράφηκε επίσημα, ζύγιζε γύρω στα 1,36 κιλά. Η γατούλα της φωτογραφίας έχει χρώμα κεραμυδί και άσπρο.

Έχει κλείσει τα ματάκια της και ξεκουράζεται πάνω στο τραπεζάκι. Μάλιστα δείχνει ότι κοιμάται. Στην πραγματικότητα, λαγοκοιμάται μιας και αυτιά της είναι σηκωμένα. Είναι έτοιμη με τα αντανακλαστικά της να δουλεύουν 100 τοις εκατό.

Όπως και να έχει είναι μια υπέροχη φωτογραφία από τη Χαλκίδα και θέλαμε πολύ να την μοιραστούμε παρέα. Μία κούκλα μας χάρισε την ενσταντανέ της και την ηρεμία της.

Δεν την ένοιαζε για το τι θα πουν οι γύρω της. Έκανε αυτό που ήθελε η καρδιά της. Και το κατάφερε χωρίς να φοβάται τους ανθρώπους, η κούκλα της φωτογραφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών gov: Ποιοι είναι οι νέοι δικαιούχοι;

Επίδομα μητρότητας: Ποιοι οι δικαιούχοι και η επόμενη πληρωμή;

Επίδομα εργασίας 2022: Ποιοι θα είναι δικαιούχοι;

Προκήρυξη 6κ 2022: Πότε θα κάνετε αίτηση;

Χαλκίδα: Δείτε ποιος πλανήτης εμφανίστηκε στον ουρανό

Δείτε τι απίστευτο πλάσμα εμφανίστηκε σε παραλία της Χαλκίδας

Δείτε πόσο τρομακτικός έγινε ο ουρανός στη Χαλκίδα [Φωτο]

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις