Εύβοια: Δείτε ποια κούκλα κάθισε πάνω στο τραπέζι [Φωτογραφία]

Είναι από τις ωραίες ειδήσεις που εκπέμπουν θετική ενέργεια. Μία ωραία εικόνα που θα δείτε και σίγουρα θα σας κάνει να νοιώσετε καλά. Η φύση έχει προνοήσει για όλους μας.

Σήμερα θα δείτε μία κούκλα που ανέβηκε πάνω στο τραπέζι. Δεν είναι κακό να ανέβει στο τραπέζι μιας και στην περίπτωση μας δεν μιλάμε για άνθρωπο.

Εκεί μπορούσε να κάτσει, εκεί κατάφερε να βρεθεί. Από την αρχαιότητα ταυτιζόταν με τη σοφία. Οι αρχαίοι Έλληνες τη θεωρούσαν το σύμβολο της θεάς Αθηνάς.

Οι κουκουβάγιες έχουν δεν έχουν ομοιόμορφο σώμα. Δεν έχουν αναλογίες και δεν φημίζονται για την ομορφιά τους.

Έχουν μακριές και στρογγυλεμένες φτερούγες, κοντή ουρά και ένα πολύ μεγάλο κεφάλι. Το πρόσωπο τους είναι στρογγυλό και η μύτη της γαμψή.

Και βέβαια δεν τους ξεφεύγει τίποτα. Έχουν τις αισθήσεις της ακοής και της οράσεως. Τα μάτια τους είναι τοποθετημένα μπροστά, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται στερεοσκοπική όραση, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο σε κάθε θηρευτή, ώστε να μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση αποστάσεων και ταχυτήτων.

Τα όργανα της ακοής είναι τοποθετημένα ασύμμετρα στο κεφάλι του πτηνού και η διαμόρφωση του προσώπου είναι τέτοια, ώστε να κατευθύνει τα ακουστικά κύματα στους ακουστικούς πόρους.

Πάρα πολλές κουκουβάγιες έχουν στην κορυφή της κεφαλής χαρακτηριστικές τούφες. Τις τούφες αυτές τις λένε και αντία. Τα αντία αποτελούνται από φτερά και δεν έχουν καμία σχέση με το πως ακούν. Η λειτουργία τους δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί.

Ποιος είπε ότι οι κουκουβάγιες δεν μπορούν να κάνουν παρέα με άλλα ζώα; Πρόσφατα είδαμε φιλίες που σπάνε τα στερεότυπα και αποδεικνύουν σε όλους ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις!

Πρόσφατα είδαμε κουκουβάγια να κάνει παρέα με … σκύλο! Δεν υπάρχει περίπτωση να έχετε δει καλύτερη παρέα φίλων από αυτούς του δύο.

Τι και αν δεν είναι ίδια… ράτσα; Οι δυο τους έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι και το αξιολάτρευτο duο έχει τρελάνει τα social media!

Κουκουβάγια-τραπεζι
Στην φωτογραφία βλέπουμε μία κουκουβάγια να κάθεται πάνω σε ένα τραπέζι (πηγή φωτογραφίας: facebook.com)

Τα social media ξετρέλανε και η παρέα της με τον άνθρωπο πάνω σε ένα τραπέζι όπως είδαμε στη φωτογραφία.

Τα νέα της Εύβοιας

Επόχικο επίδομα 2023: Πότε θα γίνει η αίτηση και η πληρωμή;

Προσλήψεις στο δημόσιο: Ξεκινά η προκήρυξη 1Ε 2023

Μεταφορικό ισοδύναμο: Πότε θα πληρωθεί;

Αυτός είναι ο πιο τρομακτικός τοίχος στη Χαλκίδα

Αυλωνάρι: Αυτό είναι το πιο ερωτικό πρωινό!

Χαλκίδα: Το μυστικό που έκρυβε στο μπαλκόνι

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις