Δεν αφήνει τη Χαλκίδα ο κορονοϊός!

Καθημερινά είναι τα κρούσματα κορονοϊού και στη Χαλκίδα.

Το θετικό στην πόλη μας είναι ότι το μεγαλύτερο σύνολο των πολιτών τηρεί τα μέτρα και την καραντίνα. Η Χαλκίδα είναι από τις ελάχιστες πόλεις της Ελλάδας όπου οι κάτοικοι της τηρούν κατά γράμμα τα μέτρα.

Δεν χρειάζεται να σας δώσουμε πολλά επιχειρήματα. Μια βόλτα μετά τις 9 το βράδυ είναι αρκετή για να δείτε ότι δεν κυκλοφορεί κανένας στους δρόμους της πόλης. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν ξεχνάμε πως είχε ερημώσει η παραλία της Χαλκίδας στις γιορτές.

Συναγερμός σήμανε την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου όταν μαθεύτηκε η είδηση πως σε ένα νηπιαγωγείο είχαμε κρούσμα κορονοϊού. Την ίδια μέρα έγινε γνωστή και η είδηση ότι είχαμε κρούσμα και στην ΔΕΥΑΧ στη Χαλκίδα.

Και άλλο κρούσμα κορονοϊού στον Δήμο Χαλκίδας

Rapid tests διεξήχθησαν σήμερα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021, στους υπαλλήλους στο Δημαρχείο του Δήμου Χαλκιδέων στη Ληλαντίων και στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας.

Συνολικά υλοποιήθηκαν 101 tests στο Δημαρχείο, εκ των οποίων 1 βγήκε θετικό και αφορά σε υπάλληλο της Υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων και 118 tests στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ., εκ των οποίων βγήκαν όλα αρνητικά.

Με βάση τα παραπάνω, η Υπηρεσία Πρόνοιας θα παραμείνει κλειστή αύριο, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021, προκειμένου να πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις και να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπονται, ενώ η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. θα επαναλειτουργήσει από αύριο, Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021.

Και άλλο νηπιαγωγείο με κορονοϊό στη Χαλκίδα

Κρούσμα κορονοϊού είχαμε σε γυναίκα που εργάζεται για νηπιαγωγείο της Χαλκίδας.

Η γυναίκα βρέθηκε θετική το απόγευμα της Τετάρτης και ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν οι γονείς να μην πάνε τα παιδιά τους μια και θα κλείσει από την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου έως την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου.