Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Δείτε σε ποια μέρη της Εύβοιας υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού σήμερα!

Πόσα άτομα και ποιες ηλικίες στην Εύβοια έχουν κολλήσει με κορωνοϊό; Πότε ξεκινούν οι νέες βεβαιώσεις μετακίνησης εργαζομένων;

Μπορεί να μην γίνονται rapid test εξαιτίας της κακοκαιρίας Μήδειας αλλά δυστυχώς ανεβασμένα είναι τα κρούσματα στην Εύβοια.

Συνολικά 20 κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στην Εύβοια την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021. Η Χαλκίδα για άλλη μια φορά έχει την πρωτιά στον ιό και δίνει 15 νοσούντες.

Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που κόλλησαν με κορωνοϊό είναι τα 40 έτη και οι περισσότεροι είναι άντρες. Ο νεότερος άντρας που νόσησε από την πανδημία είναι 20 ετών και η μικρότερη γυναίκα 21 χρόνων.

Ερέτρια, Αλιβέρι, Κάρυστος και Ιστιαία είναι τα κρούσματα

Στην Ερέτρια βρέθηκε θετικό ένα ανήλικο παιδί, στην Ιστιαία ένας ηλικιωμένος άντρας, στην Κάρυστο ένας άνδρας μεσήλικας και μία γυναίκα και στο Αλιβέρι μια νέα γυναίκα.

Βεβαίωση μετακίνησης: Τι αλλάζει από αύριο για τους εργαζόμενους -Τα νέα έντυπα

Συγκεκριμένα, σε λίγες ώρες θα ισχύουν τα νέα έντυπα «Βεβαίωσης Κίνησης Εργαζομένων» για την εκτέλεση της εργασίας τους, τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, τις δύο πρώτες ημέρες της εφαρμογής του νέου πλαισίου θα γίνονται έλεγχοι και συστάσεις προς τους εργαζομένους από τις αρμόδιες αρχές.

Από τα νέα έντυπα αποκλείονται όσοι εργαζόμενοι βρίσκονται: σε καθεστώς αναστολής σύμβασης εργασίας, τηλεργασίας και νόμιμης άδειας, και οι οποίοι θα μπορούν πλέον να μετακινούνται μόνο μέσω της χρήσης των 6 ειδικών κατηγοριών, που επιτρέπουν την κατ’ εξαίρεση μετακίνηση πολιτών με αποστολή SMS στο 13033.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.