Αυτό είναι το πιο ωραίο μέρος στη Χαλκίδα

το πιο ωραιο μεροσ στη χαλκιδα

Μέσα στη Χαλκίδα βρήκαμε το πιο ωραίο μέρος.

Αλήθεια, τι σας έρχεται στο νου όταν ακούτε τη λέξη «Χαλκίδα»; Η παραλία και το κόκκινο σπίτι; Θάλασσα, γκρίζες πολυκατοικίες και παλιά νεοκλασικά; Μποτιλιαρισμένοι δρόμοι και γεμάτα ουζερί;

Ναι, όλα αυτά είναι χαρακτηριστικές εικόνες της Ευβοϊκής πρωτεύουσας. Υπάρχει, ωστόσο και η «άλλη» Χαλκίδα με τα πάρα πολλά όμορφα σημεία, με εξαιρετικές προτάσεις.

Η Χαλκίδα έχει τόσα μέρη, γνωστά και άγνωστα, κρυφά και φανερά… τόσο όμορφα που όποιοι τυχεροί τα γνωρίζουν έχουν άπειρες επιλογές για βόλτα!

Και βέβαια υπάρχουν λύσεις για να κάνετε το περπάτημα σας αγναντεύοντας τη θάλασσα. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν μέρη για πεζοπορία που πραγματικά κάνει τον άνθρωπο να νιώθει υπέροχα.

Μια όαση πρασίνου μακρυά από τις πολυκατοικίες και το μπετό. Το πιο ωραίο μέρος στη Χαλκίδα για να αποδράσει κανείς από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Το πιο ωραίο μέρος στη Χαλκίδα για να κάνει τον περίπατο του και να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης.

Πρόκειται για το ακρωτήριο της Κακής Κεφαλής που βρίσκεται μέσα στην πόλης της Χαλκίδας.

Μέσα στο ακρωτήριο υπάρχει ένας θησαυρός και αναφερόμαστε στον φάρο που κατασκευάστηκε το 1886.

Το ύψος του φάρου ειναι 12 μέτρα και είναι το στολίδι της Χαλκίδας.

το πιο ωραιο μεροσ στη χαλκιδα

Δεν λέμε άδικα ότι πρόκειται για το πιο ωραίο μέρος στη Χαλκίδα γιατί εκεί υπάρχει ένας συνδυασμός φύσης και θάλασσας.

Τα ψηλά πεύκα σε συνδυασμό με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ευβοϊκού δίνουν υπέροχους χρωματισμούς όλες τις εποχές.

Τα ψηλά δέντρα, επίσης κάνουν την περιοχή κατάλληλη για περπάτημα όλες τις ημέρες του χρόνου. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες έχει δροσιά και έτσι δεν ζεσταίνεται κανείς κάνοντας το περπάτημα του.

Όσοι δεν το έχουν επισκεφθεί χάνουν μιας και δεν είναι καθόλου μακρυά από την πόλη. Στον παραπάνω χάρτη, βλέπετε πόσο κοντά είναι και σίγουρα αξίζει να αφιερώσετε κάποιον από τον χρόνο σας για να επισκεφθείτε το πιο ωραίο μέρος στη Χαλκίδα.