Δείτε τι έκλεισε ο κορονοϊός στη Χαλκίδα!

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για το αν τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έλεγχοι της αστυνομίας σε μαγαζιά και καταστήματα όλης της Εύβοιας, για να διαπιστωθεί αν τηρούν τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού. Μέσα σε δύο ημέρες ήρθε λουκέτο για δύο κέντρα διασκέδασης.

Ο πρώτος έλεγχος έγινε το βράδυ της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2020 από την Τουριστική Αστυνομία. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν παραβίαση των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού, καθώς στο μπαρ υπήρχαν όρθιοι πελάτες, γεγονός που απαγορεύεται. Έτσι, επέβαλαν πρόστιμο και διέταξαν να μπει λουκέτο στην επιχείρηση.

Μία μέρα μετά μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 22 Αυγούστου έγινε έλεγχος σε άλλη μία επιχείρηση της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε παραβίαση νομοθεσίας περί κορωνοϊού. Στον ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ, ενώ στο μαγαζί μπήκε λουκέτο για 15 μέρες. Πρόκειται για το δεύτερο λουκέτο μέσα σε δύο μέρες σε κατάστημα διασκέδασης στη Χαλκίδα.

Να σημειώσουμε, ότι σαρωτικοί έλεγχοι για την τήρηση της νομοθεσίας στη Χαλκίδα έγιναν σχεδόν σε όλα τα καφέ-μπαρ και σε κάποια απ’ αυτά επιβλήθηκαν πρόστιμα.

Στη Χαλκίδα έρχονται για διασκέδαση οι Αθηναίοι το βράδυ

Όταν κλείνουν τα κέντρα της Αττικής τα μεσάνυχτα, πολλοί “μεταναστεύουν” σε κοντινές περιοχές όπου τα μαγαζιά παραμένουν ανοιχτά και μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΑΝΤ1.

Έχουν μετατραπεί σε “εσωτερικούς μετανάστες” όσοι δεν θέλουν να θυσιάσουν τη νυχτερινή τους διασκέδαση, λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Χαλκίδα και Κορινθία συγκεντρώνουν αρκετό κόσμο από την Αθήνα, με τη νεολαία κατά κύριο λόγο να επιλέγει τους κοντινούς προορισμούς για να διασκεδάσει μέχρι τις πρωινές ώρες.