Δείτε τι κομπίνα έκανε ένας Χαλκιδέος – Ποιος ήταν το θύμα του;

Υπόσχονταν εξυπηρέτηση και άρπαζε τα λεφτά…

47χρονος Χαλκιδέος πιάστηκε από τους αστυνομικούς πίσω από την απάτη σε βάρος επαγγελματία και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος προσέγγισε σε κατάστημα της Λαμίας τον 62χρονο και τον έπεισε ότι μπορούσε να τον εξυπηρετήσει με την έκδοση διάφορων επαγγελματικών εγγράφων που χρειαζόταν ο τελευταίος για τη δουλειά του. Τον έπεισε μάλιστα να καταθέσει τμηματικά χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό, χωρίς ποτέ να του προσκομίσει τα έγγραφα που υποτίθεται πλήρωνε για να εκδοθούν.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο στην περιοχή της Χαλκίδας και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, στο σπίτι που διέμενε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έγγραφα με τα στοιχεία του και τον τραπεζικό λογαριασμό όπου είχαν κατατεθεί τα χρήματα του παθόντα, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο με την τηλεφωνική σύνδεση, που επικοινωνούσε με το θύμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει πρόσφατα τις Διωκτικές Αρχές όταν συνελήφθη μαζί με άλλα τρία άτομα για καλλιέργεια και πώληση ναρκωτικών, έχοντας εγκαταστήσει μάλιστα σε αποθήκη του σπιτιού του αυτοσχέδια εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.