Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Εκτός από τα κλεμμένα είχε και άλλες αμαρτίες

Πάνω του δεν είχε μόνο τα κλεμμένα χρήματα αλλά και άλλες αμαρτίες όπως θα δείτε παρακάτω.

Συνελήφθη ένας Έλληνας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το πρωί της Τετάρτης 16 Αυγούστου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων-Μεσσαπίων, για κλοπή από κατάστημα.

Συγκεκριμένα ο φερόμενος δράστης κατηγορείται ότι ξημερώματα της Τρίτης 15 Αυγούστου μπήκε παράνομα σε καφετέρια και έκλεψε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Έπειτα από διενέργεια αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38 ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής καθώς επίσης και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 4,7 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων-Μεσσαπίων.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπός, στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες (16-08-2023) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας, στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων-Μεσσαπίων, για κλοπή από κατάστημα.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, ξημερώματα της (15-08-2023), εισήλθε παράνομα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.

Έπειτα από διενέργεια αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος από το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Επιπλέον στην κατοχή του ανωτέρω βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -38- ναρκωτικά δισκία άνευ ιατρικής συνταγής καθώς επίσης και -1- αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους -4,7- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων-Μεσσαπίων.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι