Του έβαλαν χειροπέδες στην Κύμη λίγο πριν τις γιορτές!

Δεν πρόλαβε να χαρεί αυτό που έκλεψε στην Κύμη μιας και οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Όλα ξεκίνησαν στο τέλος του καλοκαιριού μέσα σε ένα χωράφι. Ήταν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου 2020 όταν έβαλε σκοπό να κλέψει.

Εκεί στο αγροτεμαχιο βρήκε έξι κυψέλες μελισσών μαζί με τις μέλισσες. Έτσι κατάφερε να τα αρπάξει χωρίς να τον πάρει κανένας είδηση. Το θύμα όταν πήγε στο χωράφι πάγωσε βλέποντας τον κόπο του να πηγαίνει χαμένος.

Πάγωσε βλέποντας τα μελίσσια να έχουν κάνει φτερά. Αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

Όπως διαβάζουμε στο αστυνομικό δελτίο, την υπόθεση διερεύνησε το αστυνομικό τμήμα της Κύμης. Λίγες μέρες αργότερα εξιχνιάσθηκε η κλοπή κυψελών μελισσών με τα μελισσοσμήνη τους, η οποία διαπράχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κατάφεραν να βρουν τον δράστη και πρόκειται για έναν 37χρονο άντρα από την περιοχή. Την ίδια ώρα σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος του.

Οι αφαιρεθείσες κυψέλες μελισσών με τα μελισσοσμήνη τους, βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν νομότυπα, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον έξι κενές κυψέλες μελισσών, η προέλευση και ο τρόπος κτήσης των οποίων διερευνάται.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του συλληφθέντα, είχε επιβληθεί περιοριστικός όρος από την Α’ Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.