Δείτε τι εμφανίστηκε μια μέρα στον ουρανό της Κύμης [Φωτογραφία]

Χρειάζεται να έχετε παρατηρητικότητα για να το δείτε και βέβαια μεγάλη υπομονή μιας και δεν εμφανίζεται συχνά στον ουρανό.

Μία μαγική εικόνα και τραβηγμένη τυχαία στην Κύμη. Όλα συνέβησαν τυχαία ένα απόγευμα και όπως θα δείτε και εσείς το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Το αποτέλεσμα αποτυπώθηκε πάνω σε μία φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω.

Ήταν μία απίθανη εικόνα στον ουρανό της Εύβοιας, στην Κύμη, και σίγουρα δεν θα πιστέψετε τι εμφανίστηκε!

Ένα απίθανο στιγμιότυπο κατάφερε να φωτογραφίσει ένας άνδρας στην Κύμη όταν εμφανίστηκε μία καρδιά στον ουρανό της Εύβοιας. Κατά τύχη, την ώρα που φωτογράφιζε τον ουρανό είδε τα σύννεφα να έχουν σχηματίσει την παρακάτω μορφή μιας υπέροχης καρδιάς!

Όπως μας είπε, ένα απόγευμα είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του και τότε είδε μία εκπληκτική εικόνα να σχηματίζουν τα σύννεφα.

Κάτι άκρως ερωτικό όπως θα δείτε και εσείς σχηματίστηκε για λίγο στον ουρανό της Κύμης. Ευτυχώς ο Μπάμπης Φωκάς κατάφερε να αποθανατίσει την στιγμή και να μας το στείλει.

Η Κύμη είναι μια μικρή πόλη, δύο περίπου ώρες από τη Χαλκίδα. Στην παραλία Κύμης, υπάρχει και λιμάνι.

Να σας πούμε ότι η κωμόπολη έχει 2.383 κατοίκους. Η Δημοτική Κοινότητα Κύμης έχει μόνιμο πληθυσμό 2.870 κατοίκους.

Το 2010, υπήρξε έδρα της τέως επαρχίας Καρυστίας ενώ απετέλεσε και έδρα του ομώνυμου Δήμου, ο οποίος περιελάμβανε τα δημοτικά διαμερίσματα Κύμης, Ανδρονιάνων, Άνω Ποταμιάς, Βιτάλων, Ενορίας, Καλημεριάνων, Μαλετιάνων, Μετοχίου Διρφύων, Οξυλίθου, Πλατάνας, Πύργου και Ταξιαρχών.

Αποτελεί δημοτική κοινότητα του νέου διευρυμένου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, του οποίου αποτελεί την Ιστορική έδρα. Αποτελεί επίσης την έδρα της Μητροπόλεως Καρυστίας και Σκύρου.

Τελικά μόνο και μόνο αν κοιτάξετε λίγο στον ουρανό αυτό μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση έστω και για λίγα λεπτά.