Δείτε ποιο χωριό της Εύβοιας, θα δώσει πρώτο το αποτέλεσμα των εκλογών

ευβοια, μικροτερο τμημα

Τα αποτελέσματα συνήθως βγαίνουν γρήγορα όταν υπάρχουν εκλογικά τμήματα. Ποιο είναι το χωριό στην Εύβοια που θα δώσει πρώτο το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών;

Βρήκαμε ένα χωριό στην Εύβοια που θα δώσει πρώτο το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2023. Και όμως υπάρχει περιοχή στην Εύβοια όπου ελάχιστα άτομα θα πάνε στην κάλπη για να ψηφίσουν για τις δημοτικές εκλογές του 2023.

Είναι ένα χωριό στην Εύβοια που δεν έχει πολλούς κατοίκους και τα αποτελέσματα των εκλογών βγαίνουν στα άψε σβήσε! Είναι το μικρότερο εκλογικό τμήμα στην Εύβοια και σε ολόκληρη την χώρα. Είναι το εκλογικό τμήμα που έδωσε τα πρώτα αποτελέσματα για τις βουλευτικές εκλογές 2023.

Είναι το πρώτο εκλογικό τμήμα στην Εύβοια που έδωσε γρήγορα τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2023. Και είναι το χωριό που θα δώσει πρώτο το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2023.

Μόλις 19 άτομα είναι εγγεγραμμένα σε αυτό το εκλογικό τμήμα που ανήκει στην Βόρεια Εύβοια (!;).

Πρόκειται για ένα χωριό “πνιγμένο” στο πράσινο και σε ύψωμα να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο του Ευβοϊκού.

Το μικρότερο εκλογικό τμήμα της Εύβοιας με ωραία μικρά δρομάκια για να κάνει κανείς την πεζοπορία του όλο τον χρόνο.

Μάλιστα σε αυτό το χωριό στην Βόρεια Εύβοια, υπάρχει εκκλησία και δημοτικό σχολείο όπου σε εκείνο το κτίριο στήθηκε και το εκλογικό τμήμα.

ευβοια, μικροτερο τμημα

Πρόκειται για το χωριό Πολύλοφος που είναι συνοικισμός στην Βόρεια Εύβοια. Μέχρι το 1955 ονομαζόταν Γουργουβίτσα αλλά άλλαξε όνομα και πήρε το παραπάνω.

ευβοια, μικροτερο τμημα

Είναι κοντά στην Αιδηψό και είναι χτισμένο σε υψόμετρο 500 μέτρων. Απέχει 8,5 χιλιόμετρα από την Αιδηψό και 3 χιλιόμετρα από το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Ήλιων.