Χαλκίδα: Δείτε τι εμφανίστηκε πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων [Φωτογραφία]

Ένα πολύ σπάνιο φαινόμενο αντίκρισαν οι Χαλκιδέοι όταν ο ουρανός πήρε ένα περίεργο χρώμα και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η επιδείνωση του καιρού.

Viral έγινε ο απογευματινός ουρανός στη Χαλκίδα, προμηνύοντας τα χιόνια που θα έρχονταν.
Μπροστά σε ένα πρωτοφανές θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της Χαλκίδας κοιτάζοντας τον ουρανό. Ήταν σαν να έβλεπαν πάνω από τα κεφάλια τους μία φωτιά. Ήταν σαν να έβλεπαν να έχει πιάσει φωτιά ο ουρανός. Ο ουρανός παίζει τα δικά του παιχνίδια. Δεν θα ξεχάσουμε με τίποτα αυτό που είχαμε δει στην Κύμη. Δεν έπαιζαν τα σύννεφα αλλά το μπουλούκι με ψαρόνια που έκαναν τους δικούς τους σχηματισμούς στον ουρανό στην Κύμη.

Όσοι είχαν την… τύχη να κάνουν βόλτα στη Χαλκίδα, έγιναν μάρτυρες ενός εντυπωσιακού φαινομένου, καθώς ο ουρανός πήρε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όσοι σήκωσαν τα κεφάλια τους στον ουρανό αντίκρισαν μαγευτικές και απόκοσμες εικόνες, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να τις απαθανατίζουν, πλημμυρίζοντας το facebook.

Το ξεχωριστό αυτό φαινόμενο κράτησε πολύ λίγα λεπτά. Αρκετά ωστόσο για να γίνει viral.

Γρήγορα, το κόκκινο χρώμα παραχώρησε τη θέση του σε μια… κιτρινίλα, προμήνυμα της κακοκαιρίας που ερχόταν, καθώς λίγο αργότερα ο ουρανός συννέφιασε και ετοιμάστηκε για να φέρει τον χιονιά.

Άλλοι έκαναν λόγο για… μηνύματα στον ουρανό. Όπως και να έχει εμείς καταχαρήκαμε αυτήν την ωραία φωτογραφία.

Όσοι είχαν την… τύχη να κάνουν βόλτα στη Χαλκίδα, έγιναν μάρτυρες ενός εντυπωσιακού φαινομένου, καθώς ο ουρανός πήρε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα.