Έξω από τη Χαλκίδα και μέσα στο δάσος συνέβαινε κάτι πολύ τρομακτικό [Φωτογραφία]

Έξω από τη Χαλκίδα υπήρχαν κρυμμένα ένοχα μυστικά που τελικά βγήκαν στην επιφάνεια

Όλα ήταν κρυμμένα σε εξαιρετικά δυσπρόσιτη περιοχή, καθώς ήταν σε πλαγιά χαράδρας μεγάλης κλίσεως, εντός της οποίας υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι (δηλαδή πεζούλια), που περιβάλλονταν από πυκνή βλάστηση, με σκοπό να παρέχεται φυσική κάλυψη.

Μέσα στο πράσινο ήταν κρυμμένο κάτι πολύ τρομακτικό. Αυτό το τρομακτικό ήταν ναρκωτικά. Και μιλάμε για μεγάλη ποσότητα. Η άρδευση της φυτείας γινόταν από πλαστικά βαρέλια νερού και λάστιχα ποτίσματος, τα οποία τροφοδοτούνταν από το κανάλι του Μόρνου.

Πρόκειται για 2.225 φυτά κάνναβης, εκ των οποίων τα 900 είχαν ύψος μέχρι 2,5 μέτρα. Τα παραπάνω εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Χαλκίδας, σε αυτοσχέδια φυτεία απόκρημνης πλαγιάς στο Κλειδί της Βοιωτίας λίγα χιλιόμετρα έξω από την Ευβοϊκή πρωτεύουσα.

Στην περιοχή βρέθηκαν και τα ΕΚΑΜ και συνέλαβαν χθες (02-08-2022) μεταμεσονύχτιες ώρες, έναν αλλοδαπό καλλιεργητή που ήταν παράνομα στην χώρα μας.

Από το χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν επίσης πλήθος βαρελιών νερού και ελαστικών ποτίσματος, γεωργικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα όπως μπουκάλια, γάντια εργασίας κατάλληλα για την περιποίησή της.

Τρομακτικό μέσα στα έλατα, έξω τη Χαλκίδα
Κάτω από τα έλατα, έξω από τη Χαλκίδα συνέβαινε κάτι πολύ τρομακτικό [Φωτογραφία]

Στην κατοχή του συλληφθέντα, κατασχέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Από την έρευνα που είναι σε εξέλιξη, αναζητούνται τρεις επιπλέον συνεργοί του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται.