Κατασκηνώσεις ιεράς μητρόπολης Χαλκίδας: Πως θα κάνετε αίτηση;

Οι έξι περίοδοι, που και εφέτος θα λειτουργήσουν, έχουν ως εξής…

Πρώτη ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από το Σάββατο 02 Ιουλίου έως το Σάββατο 09 Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 60 αγόρια, που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, με Αρχηγό τον Πανοσιολογιώτατο Ιεροκήρυκα Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη.

Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Δευτέρα 11 Ιουλίου έως το Σάββατο 16 Ιουλίου . Θα φιλοξενηθούν 60 αγόρια, που έχουν τελειώσει την Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, με Αρχηγό τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Θεοφύλακτο Τσαγκάρη.

Γ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Δευτέρα 18 Ιουλίου έως την Δευτέρα 25 Ιουλίου. Θα φιλοξενηθούν 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Α΄ και Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη – Καθηγήτρια Θεολόγο.

Δ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Τετάρτη 27 Ιουλίου έως την Τρίτη 02 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και φοιτούν ή έχουν τελειώσει το ΛΥΚΕΙΟ, με Αρχηγό την κ. Μαγδαληνή Αργυράκη – Καθηγήτρια Θεολόγο.

Ε΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Πέμπτη 04 Αυγούστου έως την Τετάρτη 10 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 60 κορίτσια, που έχουν τελειώσει την Ε΄ και ΣΤ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, με Αρχηγό την κ. Ματίνα Κουβαρά – Παιδαγωγό και Θεολόγο.

ΣΤ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ: Από την Τετάρτη 17 Αυγούστου έως την Τρίτη 23 Αυγούστου. Θα φιλοξενηθούν 60 αγόρια, που έχουν τελειώσει την Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και φοιτούν ή έχουν τελειώσει το ΛΥΚΕΙΟ, με Αρχηγό τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Αιμιλιανό Χρήστου.

Οι εγγραφές και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Για την καλύτερη προετοιμασία των ενδιαφερομένων, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, μεταξύ άλλων, στα στοιχεία θα ζητηθούν οι αριθμοί Αστυνομικής Ταυτότητος των γονέων, ο ασφαλιστικός φορέας, η Ενορία τους, μία τουλάχιστον διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Εν συνεχεία, θα εκτυπώνουν και θα συμπληρώνουν την αίτηση συμμετοχής και ο ιατρός θα συμπληρώνει το ιατρικό δελτίο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αίτηση πρέπει να φέρει όλες τις υπογραφές (γονέων και ιατρού).