Δείτε με τι τρομακτικό γέμισε ένας δρόμος έξω από τη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Το περιστατικό έγινε σε δρόμο της περιοχής της Θήβας. Δεν είναι τόσο σπάνιο μιας και συμβαίνει αρκετές φορές. Απλώς χρειάζεται πολύ προσοχή. Ένα λάθος να κάνει κάποιος οδηγός μπορεί να προκαλέσει ή και να πάθει ατύχημα. 

Σύμφωνα με αναγνώστη του permissos.gr, από ένα αγροτικό που κινούνταν το πρωί της Δευτέρας (31/8) στον περιφερειακό της Θήβας, έφυγαν καρπούζια με τα οποία ήταν φορτωμένο.

Ευτυχώς δεν υπήρξε τροχαίο από διερχόμενα αυτοκίνητα και φυσικά το εμπόρευμα που βρέθηκε στο δρόμο, είναι ακατάλληλο προς πώληση, ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία, με την Πυροσβεστική για να καθαρίσει το οδόστρωμα από τα καρπούζια.

Λίγα λόγια για την Θήβα

Η Θήβα είναι πόλη της Βοιωτίας, από τις αρχαιότερες της Ελλάδας, έδρα του Δήμου Θηβαίων. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει 22.833 κατοίκους.

Χτίστηκε κατά το μύθο από τον Κάδμο και έχει μεγάλη ιστορική και μυθολογική σημασία. Από τους πιο σημαντικούς Θηβαίους, ήταν ο Επαμεινώνδας, μεγάλος στρατηγός της αρχαιότητας που έκανε τη Θήβα ηγεμονεύουσα της Ελλάδας, και ο Πελοπίδας, ο αρχηγός του διάσημου Ιερού Λόχου.

Η ακρόπολη των Θηβών ονομαζόταν “Καδμεία”, υποδηλώνοντας έτσι τον ιδρυτή της. Το πληθυντικό του ονόματος Θῆβαι οφείλεται στις περίφημες Δεκατέσσερις πύλες της, που συνδέονται στενά με τον μύθο της Νιόβης.

Θήβαι, επίσης, κατά την αρχαιότητα, ονομαζόταν το σημερινό Καρνάκ της Αιγύπτου. Το όνομα αυτό φέρεται να είναι παραφθορά της αιγυπτιακής λέξης για την “πόλη”.

Γέμισε καρπούζια ο περιφερειακός της Θήβας
Γέμισε καρπούζια ο περιφερειακός της Θήβας (πηγή φωτογραφίας: permissos.gr)