Δείτε τι απίστευτο εμφανίστηκε έξω από την παραλία στον Κάραβο Αλιβερίου [Φωτογραφία]

Αυτό δεν το βλέπεις κάθε μέρα στο Αλιβέρι. Είναι ένα δημιούργημα της φύσης και έγινε εντελώς τυχαία. Ξαφνικά παρουσιάστηκε λίγο πιο μακρυά από τις ακτές στον Κάραβο. 

Ξαφνικά έξω από την ακτή ζωγραφίστηκε μια καρδιά. Αυτά είναι τα παιχνίδια της φύσης. Μια καταπληκτική φωτογραφία σε συνδυασμό με το γαλάζιο του ουρανού, τα σύννεφα και τον ήλιο που δημιούργησαν μία εκπληκτική εικόνα.

Μία μεγάλη καρδιά στον Κάραβο Αλιβερίου. Για όσους δεν έχουν πάει εκεί, να σας πούμε ότι έχει μια εκπληκτική διαδρομή με θέα την θάλασσα. Για όσους αγαπούν το περπάτημα δίπλα στην παραλία, υπάρχει η απάντηση.

Μπορείτε να περπατήσετε και να απολαύσετε τον Ευβοϊκό για πάνω από μία ώρα. Θα έχετε σίγουρα στην διάθεση σας πάνω από 5 χιλιόμετρα μιας ωραίας διαδρομής.

Δείτε την φωτογραφία με την καρδιά στον Κάραβο Αλιβερίου


Λίγα λόγια για το Αλιβέρι

Το Αλιβέρι είναι κωμόπολη του Νομού Ευβοίας και υπάγεται στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, του οποίου αποτελεί έδρα. Έχει πληθυσμό 4.827 κατοίκους.

Η Δημοτική Κοινότητα Αλιβερίου αποτελείται από τους οικισμούς Αλιβέρι, Ανθούπολη, Κατακαλός, Κάραβος, Λάτα και Μηλάκι και έχει συνολικό πληθυσμό 5.249 κατοίκους, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011.

Το Αλιβέρι είναι σύγχρονη κωμόπολη, η οποία παρουσιάζει σημαντική οικονομική και εμπορική δραστηριότητα. Βρίσκεται 52 χλμ. νοτιοανατολικά από την έδρα του Νομού, Χαλκίδα.

Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε λόφους και βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από τις ακτές του Ευβοϊκού Κόλπου. Επίνειο και λιμάνι του Αλιβερίου είναι ο Κάραβος, που αποτελεί και το τουριστικό κέντρο της περιοχής. Στη νοτιοανατολική πλευρά του Καράβου βρίσκονται τα δύο μεγαλύτερα εργοστάσια της περιοχής, της ΔΕΗ και της ΑΓΕΤ.