Εύβοια: Δείτε τι έκανε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι στην Νέα Αρτάκη! [Βίντεο]

Στην Νέα Αρτάκη βρέθηκε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Ο καιρός στην Νέα Αρτάκη μπορεί να είχε βροχές αλλά εκεί κάτι υπέροχο μαγνήτισε το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ.

Νέα Αρτάκη: Ουζερί, ταβέρνες και παραλίες

Ο χάρτης Νέας Αρτάκης, δείχνει την πόλη, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Χαλκίδα. Και έτσι είναι! Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η Νέα Αρτάκη. Μια καταπληκτική περιοχή με πολλές ταβέρνες και ουζερί αλλά και παραλίες κοντινές για να κάνετε το μπάνιο σας το καλοκαίρι.

Νέα Αρτάκη πληθυσμός

Μέχρι το 1933 ονομάζονταν Βατώντας. Η ονομασία άλλαξε και ονομάστηκε Νέα Αρτάκη. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 ο μόνιμος πληθυσμός είναι 9.489. Μια υπέροχη περιοχή δίπλα στην πρωτεύουσα μιας και η απόσταση Αθήνα – Νέα Αρτάκη είναι περίπου μία ώρα. Για να ενημερωθείτε για τα νέα από την Νέα Αρτάκη κάντε κλικ ΕΔΩ.

Είναι μια περιοχή που δοκιμάστηκε και από την κακοκαιρία τον Αύγουστο. Όλη η περιοχή είχε υποστεί πλημμύρες.

Στην φωτογραφία βλέπετε την παραλία της Νέας Αρτάκης. Είναι στολισμένη με Χριστουγεννιάτικα δέντρα που το βράδυ καθώς φωτίζονται δίνουν λάμψη τις μέρες των γιορτών.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Νέα Αρτάκη πρωτοτύπησε με τον καταπληκτικό στολισμό της. Μέσα στη θάλασσα ξεφύτρωσαν Χριστουγεννιάτικα δέντρα που το βράδυ όταν φωτίζονται δημιουργούν μιας άκρως εορταστική ατμόσφαιρα.

Βρέθηκε ο ΣΚΑΙ στην Νέα Αρτάκη

Όλα αυτά παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020.

Η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε.

Με συνεχείς απ΄ευθείας συνδέσεις στην Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα η εκπομπή ακολουθεί το σφυγμό της καθημερινότητας. Ειδικοί απαντούν στα ερωτήματα των τηλεθεατών για θέματα που αφορούν στην καθημερινή τους ζωή. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

Δείτε το βίντεο με την Νέα Αρτάκη τα Χριστούγεννα 2020

https://youtu.be/vDEpH6-mbD8
Απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά Καλημέρα σας

Αξιοθέατα στην Νέα Αρτάκη

Ένα από τα πιο ιστορικά αξιοθέατα είναι η Παναγία Φανερωμένη που ιδρύθηκε με αφορμή την αναφορά ανήλικων κοριτσιών ότι εμφανίστηκε η Παρθένος Μαρία μπροστά τους στις 29 Απριλίου 1951.