Εύβοια: Δείτε τι έκανε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι έξω από τη Χαλκίδα χθες το πρωί! [Βίντεο]

Για αρκετά λεπτά ήταν σε ζωντανή σύνδεση με την Εύβοια.

Όλα συνέβησαν στο Μπούρτζι που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακρυά από τη Χαλκίδα. Εκεί λοιπόν ξαφνικά παρκάρει ένα αυτοκίνητο. Τον περιμένει κόσμος. Αφού σταμάτησε το όχημα, ο οδηγός βγήκε έξω να ανοίξει την πόρτα και ξεπρόβαλε ξαφνικά ο Άγιος Βασίλης. Κόσμος τον περίμενε και όταν τον είδαν να τους πλησιάζει, τραγούδησαν όλοι μαζί τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Με χαμόγελο και ευδιάθετος μοίρασε ευχές και δώρα. Ήταν πρωί του Σαββάτου όταν όλη η Ελλάδα είδε στην τηλεόραση αυτή την περιοχή της Εύβοιας. Την περασμένη εβδομάδα η τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά είχε βρεθεί στην Αρτάκη και έδειξε τον καταπληκτικό στολισμό ενόψει των Χριστουγέννων.

Το πρωί του Σαββάτου μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες, ο σύλλογος Αναγέννηση έστειλε τις δικές του ευχές. Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή η ομάδα ανθρώπων από το Μπούρτζι, τις προηγούμενες ημέρες μοίραζε δώρα αγάπης σε όλες τις οικογένειες της περιοχής.

Ο σύλλογος Αναγέννηση στο Μπούρτζι έφτιαξε την δικιά του φάτνη. Στόλισε την βάρκα και έδωσε μια ιδιαίτερη νότα τις γιορτές.

Όλα αυτά παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ. Κάθε Σαββατοκύριακο, η οικονομία, η κοινωνία, οι πρωταγωνιστές τους, και όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ειδήσεις και ρεπορτάζ για όλα όσα διαδραματίζονται και όλα όσα πρέπει να ξέρουμε.

https://youtu.be/IGS8uXu_nbc
Απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με αναφορά στην Εύβοια