Καλό Πάσχα 2020: Δείτε ευχές για την Κυριακή του Πάσχα

Για το μήνυμα της Ανάστασης λέγονται και γράφονται πολλά. Εκείνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ο Χριστός είναι μέσα μας. Το μεγαλείο της Ψυχής του φάνηκε πάνω στο Σταυρό και είναι ο δρόμος της Αρετής.

Καλό Πάσχα σε όλους! Μία διαφορετική Μεγάλη εβδομάδα ζήσαμε με κλειστές εκκλησίες και στην Εύβοια, όπως διαβάσαμε στο newse.

Με τον όρο Ανάσταση αναφερόμαστε είτε στην εβδομάδα της Ανάστασης μέχρι το Σάββατο της Διακαινησίμου, είτε στην περίοδο των 50 ημερών που ακολουθούν την εορτή της Ανάστασης, όπου και η καλούμενη τελευταία ημέρα (αριθμητικά) Πεντηκοστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δες τι υπάρχει μέσα σε μία σπηλιά στα Καμπιά στην Εύβοια [Φωτογραφίες]

Κλειστές εκκλησίες στην περιοχή του Αλιβερίου: «Η ζωή εν τάφω…»

Δες το μυστικό που κρύβουν τα δόντια σου στην Εύβοια

Η εορτή της Ανάστασης του Ιησού Χριστού, λόγω της σπουδαιότητάς της, επηρεάζει, σύμφωνα με το wikpedia.org, το εορτολόγιο της Ορθοδόξου Εκκλησίας τόσο 40 ημέρες πριν από αυτό (Μεγάλη Τεσσαρακοστή, Τριώδιο) όσο και 50 ημέρες μετά (περίοδος Πεντηκοσταρίου). Οι ακολουθίες που τελούνται τότε έχουν αρχαιοπρέπεια (ανάγονται στους πρώτους αιώνες του Χριστιανισμού όπως η αφή του Αγίου Φωτός), κατάνυξη και λαμπρότητα, και περιγράφονται λεπτομερώς στο τυπικό της Εκκλησίας.

Καλό Πάσχα! Δείτε μερικές ευχές

-Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

– Εύχομαι αυτό το Πάσχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει την λύτρωση στις ψυχές όλων μας! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

– Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

– Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης να γεννήσει στις ψυχές όλων μας αγάπη και ελπίδα!

– Εύχομαι ολόψυχα το Άγιο Φως της Ανάστασης να καταυγάσει τις ψυχές όλων μας και να φέρει ευλογία σε κάθε βήμα μας στο ταξίδι της ζωής. Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!