Κακοκαιρία Εύβοια: Δεν έχουν βρει τον άντρα που αγνοείται- Φωτογραφία

Κακοκαιρία Εύβοια: Πλημμύρισαν οι δρόμοι από την ξαφνική νεροποντή – Σε όλον τον νομό χτυπά η κακοκαιρία – εξπρές – Χαλάζι σε πολλές περιοχές- Συναγερμός σήμανε όταν ένας άνδρας χάθηκε και αγνοείται στην Δίρφυ.

Ψάχνουν να βρουν έναν άντρα στην περιοχή της Στενής. Την ώρα που ξέσπασε η καταιγίδα, ο άντρας επικοινώνησε με τις αρχές λέγοντας ότι χάθηκε κοντά στην Δίρφυ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και κάνουν αναζητήσεις.

Σύμφωνα με το tweet της πυροσβεστικής, σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση για τον εντοπισμό άνδρα στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ.

Επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 9 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης ΕΜΑΚ. Συνδρομή υπάρχει από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εθελοντές και την αστυνομία.

Για καταιγίδες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εύβοια, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία στις περιοχές που θα επηρεαστούν σήμερα, συμπεριλαμβάνεται ο νομός Εύβοιας, όπου από το απόγευμα μέχρι αυτή την ώρα εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες, με έμφαση στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού.

Παράλληλα επικρατούν σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έχει σημειώσει προοδευτική πτώση με την υγρασία να αυξάνεται. Ο καιρός στη Χαλκίδα θα παραμείνει άστατος μέχρι το πρωί.