Κακοκαιρία Εύβοια: Αγωνία για 36χρονο παλικάρι

Κακοκαιρία Εύβοια: Συναγερμός σήμανε όταν ένας άνδρας χάθηκε και αγνοείται στην Δίρφυ.

Ψάχνουν να βρουν έναν άντρα στην περιοχή της Στενής. Την ώρα που ξέσπασε η καταιγίδα, ο άντρας επικοινώνησε με τις αρχές λέγοντας ότι χάθηκε κοντά στην Δίρφυ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής και κάνουν αναζητήσεις.

Σύμφωνα με το tweet της πυροσβεστικής, σε εξέλιξη είναι μέχρι αυτή την ώρα η επιχείρηση για τον εντοπισμό άνδρα στην περιοχή Λειρί στη Δίρφυ.

Ένα ελικόπτερο super puma, συμμετέχει στις αναζητήσεις για τον 36χρόνο που χάθηκε από χθες το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας στο όρος επικρατούσαν άνεμοι που έφταναν τα 11 μποφόρ, αστραπές και βροχή. Συνθήκες που έθεταν σε κίνδυνο όλους όσοι συμμετείχαν στις έρευνες.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος άντρας κάλεσε για βοήθεια και έδωσε το στίγμα του και μετά το κινητό του δεν λειτουργεί. Το βράδυ γύρω στις 11 βρέθηκε κοντά στο καταφύγιο το αυτοκίνητο του.

Επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 9 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 7ης ΕΜΑΚ. Συνδρομή υπάρχει από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χαλκίδας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, εθελοντές και την αστυνομία.

Για καταιγίδες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εύβοια, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία στις περιοχές που θα επηρεαστούν σήμερα, συμπεριλαμβάνεται ο νομός Εύβοιας, όπου από το απόγευμα μέχρι αυτή την ώρα εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες, με έμφαση στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού.

Παράλληλα επικρατούν σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι και η θερμοκρασία έχει σημειώσει προοδευτική πτώση με την υγρασία να αυξάνεται. Ο καιρός στη Χαλκίδα θα παραμείνει άστατος μέχρι το πρωί.