Jerusalema Challenge – ο χορός που έγινε viral και στην Εύβοια

Μια πραγματική ανάσα δροσιάς, χαράς και αισιοδοξίας έδωσαν όσοι χόρεψαν στους ρυθμούς του Jerusalema Challenge στους δρόμους, τις πλατείες και τέλος υπό τη σκιά του κόκκινου σπιτιού στη Χαλκίδα.

To Jerusalema είναι ένα τραγούδι που ξεκίνησε από τη Νότιο Αφρική και έγινε viral σε όλο τον κόσμο καθώς το έχουν χορογραφήσει και χορέψει δεκάδες ομάδες και επαγγελματίες από κάθε κλάδο.

Στη Χαλκίδα την πρωτοβουλία πήρε η Σχολή Χορού 4Dance Academy και σε συνεργασία με το AM Studio Photography και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Negreponte έφτιαξαν ένα υπέροχο βίντεο που ξεσήκωσε ήδη τον κόσμο της πόλης μας και μας έκανε να ξεχάσουμε για λίγο τις δυσκολίες που περνάμε.

«Στόχος μας ήταν να έρθουμε και πάλι κοντά και να θυμίσουμε στον κόσμο πόσο όμορφα μπορούμε να περάσουμε κάνοντας πολύ απλά πράγματα (όπως χορός στους δρόμους), αρκεί να έχουμε ενέργεια και διάθεση. Οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν άμεσα και συμμετείχαν με πολύ κέφι και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Περάσαμε υπέροχα όλοι όσοι συμμετείχαμε.» Σχολιάζουν οι δοργανωτές.

Η τέχνη και ο πολιτισμός έχουν λείψει αρκετά στην κοινωνία μας και οι συνέπειες είναι φανερές. Ωστόσο όσο υπάρχουν τέτοιες ομάδες με όραμα και δράσεις υπάρχει ελπίδα. Αφεθείτε να παρασυρθείτε και εσείς! Αξίζει.