Ισχυρός σεισμός στα Ψαχνά – Έγινε αισθητός στη Χαλκίδα

Advertisement
Σεισμός στα Ψαχνά έγινε αισθητός στη Χαλκίδα
Σεισμός στα Ψαχνά έγινε αισθητός στη Χαλκίδα – Φωτογραφία αρχείου

Σεισμός στα Ψαχνά: Ταρακούνησε τη Χαλκίδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το μέγεθος της σεισμικής δόνησης είναι 5,1 Ρίχτερ. Οι ίδιες αναφορές εντοπίζουν το επίκεντρο κοντά στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Ο ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ, σημειώθηκε στα Ψαχνά. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το εστιακό βάθος είναι στα 13,2 χλμ ενώ το επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά των Ψαχνών.

Advertisement

Το Ευρωμοσεγειακό Ινστιτούτο δίνει το σεισμό στα Ψαχνά στα 5,1 Ρίχτερ και το εστιακό βάθος στα 2 χλμ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Τι λένε οι σεισμολόγοι για τον σεισμό στα Ψαχνά;

Οι σεισμολόγοι δηλώνουν ότι είναι μια σεισμική εστία που είναι γνωστή στους σεισμολόγους από το 2003. Δεν συνδέεται με τους σεισμούς στους Ζάρακες. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν είναι ο κύριος σεισμός ή όχι.

Advertisement
Εύβοια ειδήσεις

Έκλεψαν τενεκέ τυρί από αυλή μονοκατοικίας έξω από τη Χαλκίδα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι

Το ωραιότερο όνομα οδηγεί σε αυτό το χωριό της Εύβοιας

Η διάβαση πεζών… αόρατη για τους οδηγούς στη Χαλκίδα

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.


Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.