Που βρέθηκε ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στη Χαλκίδα;

Για το ύποπτο κρούσμα κορονοϊού στη Χαλκίδα, εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση.

Από την πρώτη στιγμή έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από μεριάς του Δήμου. Την ώρα που τα κρούσματα με κορονοϊό είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα στην Εύβοια, μία ανακοίνωση του Δήμου μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και στο γεγονός ότι θα πρέπει να προσέχουμε μιας και ο covid 19 είναι εδώ.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για κρούσμα κορονοϊού στην πόλη μας μιας και περιμένουν τα επίσημα αποτελέσματα της εξέτασης. Παρόλα αυτά έκλεισε η δημοτική αυτή υπηρεσία.

Από την πρώτη στιγμή έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο Χαλκιδέων. Την ώρα που τα κρούσματα με κορονοϊό είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα στην Εύβοια, μία ανακοίνωση του Δήμου μας προσγειώνει στην πραγματικότητα και στο γεγονός ότι θα πρέπει να προσέχουμε μιας και ο covid 19 είναι δυστυχώς εδώ. Όσον αφορά το Δημοτικό Ωδείο της Χαλκίδας αξίζει να πούμε ότι δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι πρόκειται για κρούσμα με κορονοϊό και τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν σε λίγες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2020, εκδόθηκε ανακοίνωση από τον Δήμο Χαλκιδέων με τίτλο: “Κλειστό για προληπτικούς λόγους το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας.”

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως κλειστό παραμένει για προληπτικούς λόγους το Δημοτικό Ωδείο Χαλκίδας, αφού υπάρχει υποψία κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο. Ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:

Ο Δήμος Χαλκιδέων σας ενημερώνει ότι υπάρχει υποψία κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο του Δημοτικού Ωδείου Χαλκίδας. Ενημερώνονται όλοι οι γονείς των παιδιών που φοιτούν εκεί.

Μέχρι να ολοκληρωθούν και να βγουν τα αποτέλεσμα των εξετάσεων όλων των εργαζομένων και οι ιχνηλατήσεις των επαφών, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., το Δημοτικό Ωδείο για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει κλειστό.

Ας ελπίσουμε τα αποτελέσματα να είναι ικανοποιητικά και ο εργαζόμενος να μην έχει κορονοϊό. Για οτιδήποτε προκύψει θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανάρτηση.

Τα νέα της Εύβοιας

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;

Τιμές ρεύματος Απριλίου 2023: Πόσο είναι η επιδότηση;

Χαλκίδα: Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν οικόπεδο για να μην φάνε πρόστιμο;

Χαλκίδα: Αυτή την τσούχτρα δεν την έχετε ξαναδεί

Ψαχνά: Η πιο ψηλή ελληνική σημαία στην Εύβοια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις