Ηλεκτρονικές αποδείξεις 2022: Ποιες θα σας κάνουν να πληρώσετε λιγότερο φόρο;

Φορολογικές δηλώσεις 2022: Ποιες ηλεκτρονικές αποδείξεις θα σας δώσουν έκπτωση φόρου.

Και όμως υπάρχουν κάποιες ηλεκτρονικές αποδείξεις που θα σας κάνουν να γλυτώσετε αρκετό φόρο. Μπορεί να είναι από 450 ευρώ μέχρι και χιλιάδες ευρώ.

Μείωση φόρου από 450 έως και 2.200 ευρώ μπορεί να φέρει για πολλούς φορολογουμένους ο νέος τρόπος υπολογισμού από τις ηλεκτρονικές αποδείξεις που μειώνουν το φορολογητέο εισόδημα κατά 30%.

Όσοι πάρουν ηλεκτρονικές αποδείξεις δικηγόρους, αρχιτέκτονες, κομμώτριες, κουρείς, ταξί, καθαριστήρια, φωτογράφους, γυμναστήρια, σχολές χορού, και άλλους επαγγελματίες που θα σας παρουσιάσουμε πιο κάτω, θα διαπιστώσουν ότι θα έχουν γλιτώσει φόρο έως 450 ευρώ αν το ετήσιο εισόδημα τους δεν ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, ενώ αν το εισόδημα τους υπερβαίνει τις 40.000 ευρώ η έκπτωση φόρου φτάνει έως 2.200 ευρώ.

Και όμως υπάρχουν κάποιες ηλεκτρονικές αποδείξεις που θα σας κάνουν να γλυτώσετε αρκετό φόρο.
Και όμως υπάρχουν κάποιες ηλεκτρονικές αποδείξεις που θα σας κάνουν να γλυτώσετε αρκετό φόρο. Φωτογραφία, Lance Grandahl, Unsplash

Τα 20 επαγγέλματα που θα ξεκλειδώνουν ελαφρύνσεις στους φορολογούμενους που θα έχουν ηλεκτρονικές αποδείξεις είναι οι κτηνίατροι, υδραυλικοί, ψυκτικοί, ηλεκτρολόγοι, οικοδόμοι, ξυλουργοί, ταξιτζήδες, κομμωτές, μασε΄ρ, γραφεία τελετών, υπηρεσίες καθαρισμού και οικιακές υπηρεσίες, φωτογράφοι, σχολές χορού, γυμναστήρια, προσωπική φροντίδα και νοσηλεία, νομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες φροντίδας παιδιών.