Η γη της ελιάς: Ποιοι οι ηθοποιοί και που γυρίστηκε;

Πότε
unsplash

Η σειρά «Η Γη της Ελιάς», στο MEGA τη νέα σεζόν έχει μαγέψει τους τηλεθεατές. Ξέρετε που γυρίστηκε και ποιοι είναι οι ηθοποιοί;

Στα επεισόδια οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές ενώ θα αλλάξουν πολλά στην ιστορία, μιας και θα μπούν καινούργιοι ηθοποιοί, οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Οι εξελίξεις, μάλιστα, την προηγούμενη σεζόν ήταν καθηλωτικές. Η Ειρήνη πίεσε την Ασπασία να γυρίσει στον Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη.

Η Αρετή λιποθύμησε στο κελί. Η Ισμήνη πούλησε την επιχείρηση και άρχισε να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής. Η Φιλιώ δέχτηκε να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους, γεγονός που χαροποίησε πολύ την Αθηνά. Η Αμαλία εμφανίστηκε στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μάνο.

ADVERTISING

Ο Στάθης έφερε την Αριάδνη σε επαφή με έναν ξενοδόχο, αλλά εκείνη αρνήθηκε να αλλάξει δουλειά. Η Ισμήνη προσπάθησε να πείσει την Αφροδίτη πως δεν συνέβαινε τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά η Αφροδίτη είχε αμφιβολίες και ζήτησε από τον Χρήστο να χωρίσουν.

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Χρήστο ήταν τεταμένη. Η ψυχολογία του Μάνου χειροτέρευε όλο και περισσότερο και ο Ισίδωρος αποφάσισε να του δώσει τρεις ημέρες άδεια. Έτσι, ο Μάνος και η Μαρίνα αποφάσισαν να πάνε στην Κύπρο για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Η Χρυσούλα διέδωσε σε όλη την Αρεόπολη πως κάτι συνέβαινε ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο.

Ο Λυκούργος το έμαθε και επέπληξε τον ανιψιό του. Ο Τζον μετακόμισε επίσημα στο σπίτι της Αθηνάς και η Φιλιώ τού επιφύλαξε μια πολύ θερμή υποδοχή. Στην αγορά του ελαιώνα προχώρησε ο Τζον και ξεκίνησε επίσημα την επαγγελματική του πορεία ως ελαιοπαραγωγός. Αργότερα, μαζί με την Αθηνά και τη Φιλιώ, πήγαν να δουν από κοντά το κτήμα όπου θα γινόταν το γλέντι του γάμου. Το κουδούνι του Δημοσθένη χτύπησε και, μόλις άνοιξε, τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη…

Ο Δημοσθένης, μετά την επιστροφή της Ασπασίας, ήταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Ωστόσο, οι δυο τους έκαναν μια συζήτηση ξεκαθαρίσματος, και εκείνος αναγκάστηκε να αποκαλύψει στην Ασπασία ότι η Ελένη παρίστανε την αρραβωνιαστικιά του προκειμένου να την κάνει να ζηλέψει.

ADVERTISING

Η Θεοδώρα παρακάλεσε τη Μαργαρίτα να τη δεχθεί πίσω στο σπίτι, όμως εκείνη ήταν αποφασισμένη να της δώσει ένα καλό μάθημα. Ο Μιλτιάδης, ο οποίος ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη Βασιλική, εξακολουθούσε να στέκεται δίπλα της και να τη βοηθάει με τη φροντίδα της μικρής Στέλλας. Ο Λυκούργος έκανε μια κουβέντα στην Αφροδίτη σχετικά με τον Χρήστο και την Αριάδνη.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Αρχικά, ο Ισίδωρος αποκτά έναν πολύτιμο συνεργάτη στο ελαιοτριβείο, τον Μιχάλη Χατζή, ο οποίος γρήγορα κερδίζει τη συμπάθεια πολλών. Η σύντροφός του, μια παιδοψυχολόγος, είναι επίσης αγαπητή, αλλά κρύβει μια σκοτεινή πλευρά, καθώς κανείς, ούτε καν ο Μιχάλης, δεν υποψιάζεται τη διπλή της ζωή.

Ταυτόχρονα, ο Λυκούργος δυσκολεύεται να αποδεχτεί τη συμπεριφορά της κόρης του στο γλέντι του γάμου της Αθηνάς με τον Τζον και την διώχνει από το σπίτι. Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος έρχεται επικίνδυνα κοντά με τη Σοφία.

Ο γάμος του Χρήστου με την Αφροδίτη αντιμετωπίζει επίσης δυσκολίες, καθώς ο Χρήστος δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Αριάδνη, δείχνοντας ότι οι δυο τους μπορεί να έχουν μέλλον μαζί.

Την ίδια στιγμή, ο Μιλτιάδης υποστηρίζει και φροντίζει διακριτικά τη Βασιλική, θαυμάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζει την απώλεια του συζύγου της και το πόσο καλή μητέρα είναι. Ο Παρασκευάς, που τον καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα, διακρίνει τον κρυφό καημό του Μιλτιάδη και προσπαθεί να του ανεβάσει το ηθικό, παροτρύνοντάς τον να μιλήσει στη Βασιλική πριν να είναι αργά.

Ένας ολόκληρος κόσμος από ηθοποιούς, σκηνοθέτη, μακιγιέρ, σκηνογράφο, ενδυματολόγο και τεχνικούς βρίσκεται σε εγρήγορση

Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις.

Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Ένας καινούργιος αμοιβαίος και απαγορευμένος έρωτας ξεκινάει ανάμεσα σε έναν άνδρα και μία γυναίκα που γνωρίζονται από καιρό και ξαφνικά λες και κεραυνοβολήθηκαν καταμεσής του δρόμου.

Η Ιουλία μετά από ένα καβγά φεύγει από το σπίτι και όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει ο πραγματικός λόγος της ρήξης ανάμεσα στο ζευγάρι μετατοπίζεται με αποτέλεσμα να βγουν απωθημένα και από τις δύο πλευρές και το ζευγάρι να χωρίσει οριστικά.

Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πάει από το κακό στο χειρότερο… Η βαθιά αγάπη ανάμεσα σε Στάθη και Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, θαμμένη για άλλη μία φορά μέσα τους, αλλά τώρα που το διαζύγιο της Ιουλίας είναι γεγονός μία τυχαία συνάντηση θα κάνει και τους δύο να το συνειδητοποιήσουν ξανά.

Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθίζουν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί και σιγά σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια. Ενώ όλοι οι ήρωες προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες τους, νέες αφίξεις και εξελίξεις θα συνεχίσουν να ταράζουν την καθημερινότητά τους.

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Βασίλης Μίχας, Κούλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Αστέριος Πελτέκης Σενάριο: Βάνα Δημητρίου, Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Που γυρίστηκε η γη της ελιάς;

Ένας ολόκληρος κόσμος από ηθοποιούς, σκηνοθέτη, μακιγιέρ, σκηνογράφο, ενδυματολόγο και τεχνικούς βρίσκεται σε εγρήγορση στη περιοχή της Αρεόπολης στη Μάνη.

Υπάρχει η διήγηση για τον έρωτα της Μυρτάλης Βρεττάκου και του Στέφανου Καπερνάρου, δύο ηρώων που εμπνεύστηκε η Βάνα Δημητρίου και «ζωντανεύει» στην οθόνη ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο έρωτάς τους τυλίγεται στα δίχτυα μιας εκδίκησης, με φόντο τη μαγευτική Μάνη.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Πάγωσε με το πλάσμα που είδε κοντά στην βάρκα του

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα το μεγάλο ψάρι που ήταν στην παραλία

Χαλκίδα: Άφωνοι οι επισκέπτες με αυτό το πανέμορφο πλάσμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.