Η γη της ελιάς νέα επεισόδια: Ποιοι οι ηθοποιοί και πότε ξεκινά;

Γη της ελιάς: Πηγή φωτογραφίας mega tv

Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης με την γη της ελιάς

Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς, ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο.

Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται.

Η σειρά της Βάνας Δημητρίου, σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου, συνεχίζει δυναμικά και τη νέα σεζόν! Κάποιοι από τους πρωταγωνιστές φεύγουν, ενώ νέα δυνατά πρόσωπα έρχονται για να εκτοξεύσουν την αγωνία των τηλεθεατών.

Στα νέα επεισόδια “Η Γη της Ελιάς”, θα δούμε τους: Αφροδίτη Λιάντου, Νίκο Γαλανό, Άντζελα Γκερέκου, Μάξιμο Μουμούρη, Τάσο Ιορδανίδη, Πασχάλη Τσαρούχα, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού, Γιώργο Παρτσαλάκη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Γιάννη Κρητικό, Δώρα Χρυσικού, Στέλλα Φυρογένη, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύση Παπανδρέου, Κούλη Νικολάου, Αστέριο Πελτέκη, Βάσια Παναγοπούλου, Αλέξανδρο Μαρτίδη κ.ά.

Ο δεύτερος κύκλος έρχεται με ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις και το πρώτο τρέιλερ του β’ κύκλου είναι καθηλωτικό κάνει την αγωνία ακόμα μεγαλύτερη. Πότε έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα; Το τέλος της πρώτης σεζόν άφησε πολλά ερωτιματικά στο κοινό. Στην δεύτερη σεζόν θα δούμε πολλούς νέους χαρακτήρες που θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Η γη της ελιάς, πρεμιέρα στις 11/09 στις 21:00