Γυναικεία μαγιό & Ανδρικά μαγιό: Ξεχωρίστε μαζί στην παραλία

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου, κατά την οποία τα μαγιό μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Βρίσκεσαι στην διαδικασία αναζήτησης του ιδανικού και έτσι είσαι από site σε site, ψάχνοντας με τις ώρες.

Είτε ο στόχος σου είναι τα γυναικεία μαγιό είτε τα ανδρικά, σίγουρα η ποικιλία που θα βρεις σε χρώματα και print είναι μεγάλη. Το τι θα επιλέξεις εξαρτάται καθαρά από το στυλ σου, την αισθητική σου και τον χαρακτήρα σου.

Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένατα top μαγιό για το 2021 που θα θέλεις να κάνεις δικά σου.

Ανακάλυψε ιδιαίτερα ανδρικά μαγιό ή φανταστικά γυναικεία, για εσένα και το ταίρι σου, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις πλάι στο κύμα με το στυλ σας!

Για γυναίκες με τολμηρά γούστα

Εξερεύνησε τις αμέτρητες επιλογές του PCP στα γυναικεία μαγιό αφού ενημερωθείς πρώτα για τα πιο καυτά trends της σεζόν. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει ιδέες με μοναδικά patterns, υπέροχα κοψίματα που αναδεικνύουν κάθε σωματότυπο και υψηλής ποιότητας υλικά.

Το λευκό μπικίνι

Κλασική επιλογή, αλλά σε άκρως ανανεωμένη εκδοχή. Επίλεξε ένα ολόλευκο μπικίνι, με ιδιαίτερη γραμμή, που θα ταιριάξει μοναδικά με όλα τα κιμονό σου και θα αναδείξει απίστευτα το μαύρισμά σου.

Surf στυλ

Τα μακρυμάνικα μαγιό που παραπέμπουν σε καλοκαιρινές αθλητικές δραστηριότητες κρύβουν μια γοητεία και κάνουν τη διαφορά. Είναι η απόλυτη τάση την οποία υιοθετούν όλο και περισσότερες γυναίκες και όχι άδικα. Μήπως ήρθε η ώρα να το τολμήσεις κι εσύ;

Animal print αγαπημένο

Το animal print αποκτά καλοκαιρινή διάθεση και ντύνεται παστέλ! Φόρεσε το αγαπημένο σου print και το καλοκαίρι στην ολόσωμη εκδοχή του για super sexy εμφανίσεις, με χαρακτηριστικά girly στοιχεία, για ένα άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Για άνδρες με ιδιαίτερη αισθητική

Τέλος τα βαρετά ανδρικά μαγιό που δεν εκφράζουν το προσωπικό στυλ του κάθε άντρα. Στο PCP θα βρεις μοναδικά funky σχέδια και άνετη εφαρμογή που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό!

Mexico vibes

Είσαι τύπος κλασικός, αλλά δεν θέλεις να φοράς κάτι που θα φοράνε και όλοι οι άλλοι. Επίλεξε ένα μαγιό με χρώμα κλασικό και διαχρονικό, αλλά και με διάθεση όσο πρέπει παιχνιδιάρικη, που θα κινήσει το ενδιαφέρον.

Κλίμα τροπικό

Αν είσαι τύπος περιπετειώδης, που τολμάει και κάνει τη διαφορά, ένα μαγιό με ιδιαίτερο print και έντονα χρώματα είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ειδικά αν είσαι και μαυρισμένος, τότε η εμφάνιση απογειώνεται.

Μπες τώρα στο pcpclothing.com και ανακάλυψε όλη τη μεγάλη συλλογή από γυναικεία μαγιό αλλά και ανδρικά για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και να βρεις το απόλυτο δώρο για το ταίρι σου!