Ποια είναι η ύλη και τα βιβλία για τον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 2022; [Οδηγίες]

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Ποια είναι τα βιβλία;
Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Ποια είναι η ύλη;

Σε λίγες μέρες αναμένεται να δημοσιευτεί από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη του Πανελλήνιου Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ.

Τέλη Νοεμβρίου ή το αργότερο αρχές Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία για την υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Τέλη Μαρτίου θα γίνει η διενέργεια των γραπτών εξετάσεων.

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Ποια είναι η ύλη;

Όσον αφορά την ύλη για τον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ, οι ενότητες στις οποίες θα εξεταστούν οι δεκάδες χιλιάδες υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν θέση στο δημόσιο θα είναι ο γραμματικός συλλογισμός, αριθμητικός συλλογισμός, εργασιακή αποτελεσματικότητα και γενικές γνώσεις

Το νέο εγχείρημα του ΑΣΕΠ, αναμένεται να δημοσιευτεί σε λίγες μέρες. Έτσι πριν την εκπνοή του 2022 θα έχουμε τον πρώτο γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ.

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Ποια είναι τα βιβλία;

Υπάρχουν αρκετά βιβλία στο εμπόριο που συνιστούν ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για τους υποψηφίους και τις υποψήφιες που θα λάβουν μέρος στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό προσλήψεων του ΑΣΕΠ.

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Ποιες οι θέσεις εργασίας;

Οι φορείς είναι δήμοι, περιφέρειες, νοσοκομεία, σχολεία, ασφαλιστικά ταμεία και υπουργεία. Στον νέο διαγωνισμό θα μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ειδικότητες του Δημοσίου από τις εκπαιδευτικές βαθμίδες της ΠΕ και της ΤΕ ακόμα και εκπαιδευτικό προσωπικό και νοσηλευτές.

Πως θα γίνει ο διαγωνισμός;

Σαν τις πανελλήνιες εξετάσεις θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός του ΑΣΕΠ. Θα έχει εξέταση γνώσεων γενικού περιεχομένου και δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας όπου αξιολογούνται.

Δείτε τι αλλάζει στον ΑΣΕΠ με τον γραπτό διαγωνισμό