Δείτε σε ποια γραφεία της Χαλκίδας βρέθηκαν κρούσματα κορονοϊού

Τα γραφεία της αντιπεριφέρειας θα κλείσουν.

Σε συνέχεια επαναληπτικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid test), που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προσωπικό της Π.Ε. Εύβοιας, επιβεβαιώθηκαν επιπλέον τέσσερα περιστατικά θετικά, τα τρία εκ των οποίων αφορούν υπαλλήλους της Π.Ε. Εύβοιας, ανεβάζοντας τον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων στα έξι.

Ακολουθώντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων του ΕΟΔΥ και κατόπιν εισήγησης της Ομάδας Διαχείρισης COVID-19 Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Εύβοιας, τίθενται άμεσα σε καραντίνα τα κρούσματα και οι στενές επαφές σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιχνηλάτισης, ενώ παράλληλα παρατείνεται η αναστολή της λειτουργίας όλων των υπηρεσιών της Π.Ε. Εύβοιας, που στεγάζονται στο Διοικητήριο (Λεωφ.Χαϊνά 93, Χαλκίδα), έως και την Τετάρτη 17/03/2021, προκειμένου να ληφθούν όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού και να γίνει σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση των χώρων του κτηρίου.

Την Πέμπτη 18/03/2021 έχει προγραμματιστεί διενέργεια rapid test στο σύνολο των υπαλλήλων, κατόπιν της οποίας αναμένεται οι υπηρεσίες να επιστρέψουν σε κανονική λειτουργία.

Τα νέα της Εύβοιας

Έκτακτο επίδομα Πάσχα 2023: Ποιοι δικαιούχοι κάνουν αίτηση;

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023: Πότε αρχίζουν;

Πότε θα γίνει ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023;

Ερέτρια: Έπαθαν πλάκα με αυτό που είδαν στον δρόμο

Βόρεια Εύβοια: Δείτε πόσο τρομακτικός έγινε ένας δρόμος

Εύβοια: Δείτε τι σκαρφίζονται για να πάρουν χρήματα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις