Θλίψη για γυναίκα που άφησε την τελευταία της πνοή στη Χαλκίδα

Όλες τις ημέρες πάλευε αρκετά τον κορονοϊό στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένεια της που περίμενε να ακούσει ένα καλό νέο για την πορεία της υγείας της άτυχης γυναίκας.

Δυστυχώς δεν έγινε το θαύμα στη Χαλκίδα, και έτσι η 50χρονη Παναγιώτα Ζυγούρη έχασε την μάχη με τον κορονοϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα νόσησε από τον φονικό ιό, τόσο αυτή όσο και η αγαπημένη της μητέρα. Πρόσφατα, χρειάστηκε να διασωληνωθεί αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Η Γιούλη Ζυγούρη τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων, ωστόσο είχε ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία στη Λαμία.

Τα συλλυπητήρια του Δήμου Λαμιέων

«Η δυσάρεστη είδηση της απώλειας ενός μέλους της οικογένειας του Δήμου Λαμιέων μας γεμίζει λύπη.

Η υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτα Ζυγούρη, θα λείψει σε όλους μας αφήνοντας ένα μεγάλο κενό, αλλά περισσότερο θα λείψει στους δικούς της ανθρώπους στους οποίους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Τα συλλυπητήρια των συναδέλφων της

«Βαθύτατη θλίψη προκαλεί το γεγονός της πρόωρης απώλειας της εκλεκτής συναδέλφου μας Παναγιώτας (Γιούλης) Ζυγούρη.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και όλων των συναδέλφων μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια της.

Καλό παράδεισο, Γιούλη».